Nej, dessa är inte Galaxy S9 och S9 +, även om vi mer eller mindre förväntar oss dem så här (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nej, dessa är inte Galaxy S9 och S9 +, även om vi mer eller mindre förväntar oss dem så här (video)

Spridd genom det kinesiska sociala nätverket weibo, och omedelbart återlanserat även i vår del, skulle öppningsbilden vilja vara ett foto på baksidan av Galaxy S9 och S9 +. I verkligheten är det dock inte alls så.

Detta är en enkel, något retuscherad skärmdump från en video publicerad av Koncept skapare för ungefär tio dagar sedan. Bara för verifiering lämnar vi dig videon i fråga nedan, där du vid minut 2:13 kan hitta den stötande ramen.

Kort sagt, inget “läckt foto”, eftersom det inte ens är ett foto utan ett korrekt renderingsjobb, som dock är baserat på informationen från de två smartphones som hittills läckt ut och som därför borde vara ganska realistiska. Faktum är att vi inte förväntar oss att framtida Samsung S9:or kommer att vara så annorlunda än vad som visas nedan, förutom ytbehandlingar och färger. Ära därför till konceptskaparens arbete, och mycket mindre till de som tillägnar sig det och försöker framställa det som något annat.

Relaterade artiklar

Back to top button