Neffos X1 och X1 Max: TP-Link påminner dig om att den också kan göra smartphones

Note: We hope you enjoy reading this article: Neffos X1 och X1 Max: TP-Link påminner dig om att den också kan göra smartphones

TP-Link sysslar inte bara med routrar och nätverkslösningar; han påminner oss också om detta i samband med IFA 2016, där han tar med sina nya Neffos X1 Och X1 Max, större och kraftfullare version vad gäller hårdvara. Det är enheter med ett tekniskt datablad ganska i linje med konkurrenterna, men som syftar till marknaden med lösningar med uppmärksamhet på utseende.

Faktum är att företaget lovar att ha ägnat stor uppmärksamhet åt design av dessa anordningar, inspirerade av stenarna som formas av vattenflödet, och med rundade hörn och av mjuka kurvor (inga skarpa hörn). Andra saker värt att notera förhållandet mellan skärm och ramar som är 76% och de långa kanterna där ram är bara 0,6 mm.

Resten av de tekniska egenskaperna samt priset och produktionen av dessa smartphones finns nedan, så du kan också få en tydligare uppfattning om vilka som är de viktigaste skillnader mellan de två varianterna.

Om dessa enheter har fascinerat dig, vet att de kommer att anlända under det sista kvartalet 2016.

Priser? För Neffos x1 börjar det från € 199, medan för Neffox X1 Max är basvärdet € 249.

Relaterade artiklar

Back to top button