Nästan sönder på grund av de före Black Friday-erbjudandena? På TomTop kinesiska smartphones från 25 €!

Note: We hope you enjoy reading this article: Nästan sönder på grund av de före Black Friday-erbjudandena? På TomTop kinesiska smartphones från 25 €!

För teknikälskare är dessa dagar bittersöt. Å ena sidan de senaste dagarnas många erbjudanden – som kommer att kulminera idag med Black Friday och måndag med Cybermåndag – de tillät dig det spara pengar på mycket eftertraktade prylar och enheter, men å andra sidan har de lagt hårt test dina besparingar. Om du var det nu nästan gick sönder men du behövde verkligen en smartphonetill och med billigt, att lägga till din inköpslista, ja TomTop kanske har lösningen för dig!

Den berömda platsen för e-handel import från Kina har verkligen i beredskap för dig en hel dag med erbjudandenangående ett urval av smartphones från kinesiska tillverkare, till vansinnigt låga priser. Det billigaste erbjudandet börjar till och med från $29,99 (cirka 25 € till växelkursen) men som ofta händer i dessa fall måste du vara det snabbt att utnyttja det, eftersom jag bitar tillgänglig kommer att vara begränsad. Nedan hittar du all information om det (titta på tidtabellerna start på erbjudanden!):

Relaterade artiklar

Back to top button