Nästa vecka kommer (kanske) att vara den för Nokia 5.1 Plus (X5) (uppdaterad: presentation planerad till 18 juli)

För några dagar sedan rapporterade vi om det märkliga ställandet av evenemanget som borde ha varit värd för den officiella presentationen av Nokia X5 i Kina, smartphone som i Europa kommer att heta Nokia 5.1 Plus.

Orsaken till avbokningen hänfördes till en platsproblem, vilket tyder på att ett nytt presentationsdatum är nära förestående och efter att den senaste informationen dykt upp på nätet verkar det som att det kommer att gå precis så. Enligt de uppgifter som erhållits av a Gizmochinakommer den nya enheten från Nokia att presenteras på nästa 17 juliinte ens en vecka efter det ursprungliga datumet som fastställts av det finska företaget.

Vi upprepar att det nya lanseringsdatumet har inte bekräftats från Nokia eller HMD Global, därför råder vi dig att överväga informationen med vederbörlig försiktighet. Vi återkommer för att uppdatera artikeln om ytterligare detaljer om saken dyker upp.

Uppdatering 17/07/2018 kl 07:45

Vi kan ge dig den nya officiella presentationsdatum från Nokia 5.1 Plus: enheten kommer att presenteras i Kina, där den kommer att heta Nokia X5, den 18 juli. Nyheten kommer direkt från Nokias officiella Weibo-konto.

Relaterade artiklar

Back to top button