Nästa topp i Sony-sortimentet bekräftar sitt namn och närvaro vid MWC 2018

Note: We hope you enjoy reading this article: Nästa topp i Sony-sortimentet bekräftar sitt namn och närvaro vid MWC 2018

Xperia XZ2 är den första toppen av sortimentet som bekräftar sin närvaro vid nästa Mobile World Congress (som kommer att hållas från 26 februari till 1 mars). Kundtjänsten för telefonoperatören 3 Ireland sa för några dagar sedan, i en tweet till en kund (nu raderad), att det kommer inte att heta XA2 utan XZ2 och att “det kommer snart”.

Denna indiskretion skulle bekräfta uttalanden av Christian Haghofer, chef för Sony Mobile i Sydafrika, rapporterad av MyBroadBand.co.za. Haghofer hade uppgett att efterföljare till Xperia XZ Premium det skulle ha tillkännagivits vid MWC 2018 och antydde också att det skulle ha gjort det en dubbelkamerasom nu har blivit en standard för toppen av sortimentet.

Andra förväntade men ännu inte bekräftade funktioner rör den helt reviderade designen, OLED-skärmen och närvaron av en intelligent assistent. Utnämningen är den 26 februari i Barcelona.

Relaterade artiklar

Back to top button