Nästa topp i serien Meizu siktar högre och högre, med Exynos 7422 och 6 tum QHD

Note: We hope you enjoy reading this article: Nästa topp i serien Meizu siktar högre och högre, med Exynos 7422 och 6 tum QHD

Vad heter han MX5 Pro eller annars, Meizu den verkar villig att inte kompromissa alls, och efter att de partiella specifikationerna läckte ut för dagar sedan, blir bilden på den nya toppen av det kinesiska företagets sortiment mer och mer … överst.

De skärm 6 ” vi pratade om borde uppenbarligen vara en QHD, eftersom all lägre upplösning nu är ett minne blott, och även den tidigare hypotesen Exynos 7420 SoC borde ersättas av den mer moderna Exynos 7422så mycket att inte ens Galaxy Note 5 har lyckats använda den.

LÄS ÄVEN: Meizu M2 Note-sändningar börjar i Italien

Ingen bestrider då i 4 GB RAMstrikt LPDDR4, och 32 GB internminne, som kan utökas med ytterligare 128 GB via microSD. Mer osäkerhet om backkamerafrån 20,7 eller 27 megapixlar (lätt att tro att en “nolla” kan ha gått förlorad någonstans), medan batteri bör vara en mer än generösa 4 100 mAh, packad i bara 7,2 mm tjocklek.

I slutet: Android 5.1 med Flyg mig 5.0 och den oundvikliga fingeravtrycksläsaren.

Men ingen information om den eventuella officiella lanseringen, och med tanke på att vi fortfarande till stor del är i det spekulativa området, inbjuder vi dig att ta allt med den legitima fördelen av tvivel.

Relaterade artiklar

Back to top button