Nästa Samsungs kommer också att ha 64-bitars processorer

Note: We hope you enjoy reading this article: Nästa Samsungs kommer också att ha 64-bitars processorer

En av de största innovationerna i iPhone 5S som presenterades för två dagar sedan är verkligen den 64-bitars processor, en hårdvaruvariant som gjorde oss alla på redaktionen häpna. Den mobila potentialen i denna arkitektur har ännu inte upptäckts, men under tiden Samsung han ville inte bli lämnad bakom sig och meddelade att hans nästa smartphones också kommer att ta till sig denna teknik.

Direktören för mobildivisionen Shin Jong-kyunsvarade han på frågan från Korea Times

Inte på kort sikt men ja, våra smartphones kommer att ha 64-bitars processorer.

Ett sådant uttalande innebär att vi förmodligen inte kommer att se dem direkt i det sydkoreanska företagets nästa flaggskepp, men vi är säkra på att vi kommer att höra om det. definitivt oftare av denna arkitektur: som bevis på detta minns vi att även ARM har meddelat att dess 64-bitars processorer kommer nästa år.

Shins diskussion med reportrar lyfte också fram företagets vilja att driva mer in på de asiatiska marknaderna, i synnerhet Japan Och Kina där Apple har haft ett speciellt öga i år: iPhone kommer faktiskt äntligen att vara tillgänglig under kontrakt med NTT Docomo, en av de stora japanska operatörerna, och kommer att finnas till försäljning dag ett i Kina.

Samsung har inga planer på att förlora ledarskapet i dessa länder, där det för närvarande har en fördel mycket markerad mot Apple: över 15 miljoner Galaxy sålda i Kina under andra kvartalet 2013 (cirka 19,4 % av marknadsandelen) mot 3,4 miljoner iPhones (4,3 %).

Relaterade artiklar

Back to top button