Nästa Pixel kommer att ha en dubbel skåra

Note: We hope you enjoy reading this article: Nästa Pixel kommer att ha en dubbel skåra

Nästa smartphone Pixel kommer att ha två hack. Det här är nyheten som just kom till oss från en intern källa. Detta skulle vara en lösning som syftar till att eliminera problemet med att integrera en fingeravtrycksläsare under skärmen, fortfarande för långsam till den nuvarande standarden. På så sätt kan du maximera förhållandet mellan skärm och smartphone och behålla fingeravtrycksläsaren på framsidan, vilket uppskattas av de flesta av allmänheten.

Källan gav oss också en icke-definitiv återgivning av hur den här enheten kan se ut och det hjälper oss att förstå vad vi kan förvänta oss.

Det verkar som att den här lösningen har kommit efter ett långt arbete med att optimera skärmen och kommer att tillåta alla användare att njuta av en av de största innovationerna av den senaste tekniken, men även i två olika implementeringar. Avsikten verkar delas inom designteamet och det verkar också som att genomförandet av två hack har avsevärt förbättrat inte bara enhetens ergonomi, utan också dess autonomi och kvaliteten på kameran.

Vi vet fortfarande inte hur stort detta är hack kan vara exakt, men vi är övertygade om att storleken inte är viktig, utan hur den används.

Relaterade artiklar

Back to top button