Nästa Nokia-smarttelefon kan ha Carl Zeiss, Snapdragon 820 och IP67-optik

Note: We hope you enjoy reading this article: Nästa Nokia-smarttelefon kan ha Carl Zeiss, Snapdragon 820 och IP67-optik

Bekräftelsen av nya signerade Android-smarttelefoner Nokia för 2017 kom igen för några dagar sedan, och avsikten är också att införa dess närvaro på virtual reality-marknaden, även tack vare investeringarna från Foxxcon.

Uppenbarligen, härifrån till utgången av smartphonen (s) kommer att läcka en mängd detaljer, rättfärdig eller fel att de är, monstruösa, och det är som vanligt från det särskilda kinesiska sociala nätverk Weibo att vi får den första informationen om det.

Den nya Nokia-smarttelefonen kan ha 5,2 “eller 5,5” skärmeller till och med två varianter med display, men både en upplösning QHD (1 440 x 2 560 pixlar). Under huven kunde den gömma sig Qualcomm Snapdragon 820 SoC men vid det här laget tvivlar vi allvarligt på det. Det är mycket mer troligt att den är utrustad med Snapdragon 821 eller till och med den nya familjen av Qualcomm-processorer, med tanke på att releasen är planerad till 2017.

Tydligen då optik av kameran kommer att vara en Carl Zeiss märkesåväl som den gamla Nokia (inklusive till exempel Lumia 920) och sist men inte minst kan det också finnas IP67 certifiering.

Kort sagt finns förutsättningarna för en intressant topp i sortimentet, men det är alltid bra att ta den här nyheten med en viss dos skepsis.

Relaterade artiklar

Back to top button