Nästa Moto E4 ses på Geekbench och avslöjar några av dess tekniska specifikationer

Tack vare de olika läckorna som dyker upp på sociala nätverk, och också tack vare det faktum att Motorola “släppte” en mystisk modell som ännu inte presenterats i en annons, kan vi veta att företaget är väldigt nära att presentera nya enheter, inklusive nästa Moto E4.

Just om den här modellen har vi nyheter sedan den sågs i Geekbench, denna berömda applikation som är dedikerad till att mäta prestandan hos datorns processor, vilket ger den en poäng för att kunna jämföra den med andra datorer. Att köra detta test gör dock att en del av dess tekniska specifikationer är inspelade, och det var det som läckte ut idag.

Enligt informationen som visas i bilden ovan skulle nästa Moto E4 ha en MediaTek MT6737 fyrkärnig processor som körs med 1,25 GHz-hastighet, åtföljd av 2 GB RAM och en Mali-T720MP2 GPU. Slutligen skulle den ha 16 GB intern lagring och fungera med operativsystemet Android 7.0 Nougat.

För närvarande finns inga fler specifikationer för denna utrustning kända, och det är inte heller känt när Motorola kommer att presentera denna nya Moto E4, som – enligt rykten – också skulle ha en Plus -version. Maj är förmodligen rätt månad för att se dessa smartphones tillsammans med nästa Moto Z2.

Kom ihåg att all ovanstående information är baserad på rykten och kan vara falsk. Motorola har inte bekräftat något just nu.

Relaterade artiklar

Back to top button