Nästa iPhones kan spela in 4K-video med upp till 240 fps

För närvarande, iPhone de har möjlighet att spela in videor med upp till 240 bilder per sekund i Full HD-kvalitet, det vill säga videor i slow motion. Du kan också spela in i 4K-kvalitet men bara upp till 60 bilder per sekund.

Men tydligen med nästa iPhone kommer vi att ha en viktig uppdatering i det här avsnittet, eftersom nya rykten försäkrar att de kanske kan spela in i 4K-kvalitet med 120/240 bilder per sekund när du skapar innehåll i slow motion.

Informationen vid detta tillfälle kommer från YouTube-kanalen känd som EverythingApplePro, där Filip Koroy avslöjar dessa viktiga uppgifter som förmodligen erhölls i koden för iOS 14, som senare bekräftades av andra läckare som Max Weinbach.

Faktum är att youtuber går längre och tror att nästa iPhones kan spela in i 4K-kvalitet med 120 bilder per sekund och sedan placera den i 240 bilder. Naturligtvis skulle dessa funktioner endast vara avsedda för Pro-varianten.

Skärmarna på nästa iPhone förväntas nå storlekarna 6,1 och 6,7 tum och den här gången skulle de ha en uppdateringsfrekvens på 120 Hz för att hålla jämna steg med den nuvarande trenden i världen av avancerade smartphones.

Relaterade artiklar

Back to top button