Nästa Google Pixels ska vara vattentäta, men trots allt visste du det redan, eller hur?

Note: We hope you enjoy reading this article: Nästa Google Pixels ska vara vattentäta, men trots allt visste du det redan, eller hur?

Stephen Hall, välkänd redaktör för 9to5Google, postade nyligen en tweet där han pratar om ogenomtränglighet för framtida Google Pixel. Detta är faktiskt inte ny information, eftersom det redan vid lanseringen av smartphones diskuterades varför de inte var det, och anledningen som angavs var bristen på tid för att optimera alla komponenter för att garantera vattentäthet. Det är därför logiskt att tro att en högre certifiering är i att göra lista för nästa Google Pixel.

Detta upprepas dessutom av Hall i kommentarerna till sin egen tweet, där han preciserar att informationen i fråga avslöjades för honom av en konfidentiell källa för bara några månader sedan, men att den inte har styrkts av några bevis, och Därför är de för tillfället bara ord, hur logiska de än är.

Kort sagt, säsongen har inte redan börjat rykte på framtida Google Pixels, då detta på sin höjd är en rest av de tidigare, men vi tvivlar inte på att det inom en snar framtid kommer att bli mycket snack om dem.

I verkligheten är det som är viktigast för oss att förstå vad Googles planer går motItalien och dess (framtida) pixlar, medgivna och inte beviljade att det finns; men detta kommer sannolikt inte att avslöjas för oss av någon informatör, och vi måste ta reda på det direkt via företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button