När ska tillverkarna sluta tillverka mobiltelefoner med skärmskåror? –

Det finns en hel del kontroverser kring det berömda hacket. Ett sådant hack, som många smartphones fortfarande är inbäddade i, avsett att försvinna när framtiden går igenom all teknik som den samlar, hamnar den under skärmen på smartphones. Blir det 2021 förra året att begrava denna typ av design?

Hacket eller “ögonbrynet” har dykt upp under olika masker genom åren. Till en början ockuperade de ett stort område ovanför terminalerna, men till slut förvandlades de till en liten fördjupning som vill men inte kan gå obemärkt förbi. Det är nästan uteslutet i dagens avancerade Android, men inte riktigt död. delvis tack vare Apple som fortsätter att fokusera på att integrera den med de allra flesta Android-telefoner på nybörjarnivå.

Varför misslyckas grävningen?

Huvudsyftet med skåran är att rymma frontsensorn, minimera ramar för att erbjuda en design som är så nära skärmen/ramarna som möjligt. Android räcker för att tillverkarna bara ska få plats med den främre sensorn, men när vi pratar fortsätter Apple att använda ögonbrynet för att aktivera selfiekamera och olika sensorer såsom som en approximation eller omgivande ljus.

Faktum är att skåran inte försvinner ändå, trots att dess försvinnande kan vara väldigt nära, åtminstone på Android. För att detta ska hända måste teknologin för dold kamera under skärmen blomstra och lanseras på fler enheter, vilket slutligen eliminerar hinder som antas av själva skåran eller hålet i skärmen, för helskärmsvisning. Men vi kommer att fortsätta att se snäppet om denna teknik fortsätter att utvecklas, och vi vet att detta inte borde vara en lätt uppgift.

Deja vu luktar 2018

Något som fick oss att klia oss i huvudet är att vi nyligen har sett patent som återställer skåran i vissa terminaler eller ändra det i olika delar av skärmen. … Vi såg detta i den nya versionen av Xiaomi Mi Mix Alpha och andra terminaler. Det mest slående hände dock idag när vi såg den nya liveterminalen, som ännu inte presenterats, visa förgrunden igen, som om tiden inte hade gått.

Ny utskärning för vivo mobil 2021

Detta är en S7t 5G-enhet som kommer att avtäckas snart, och som kommer att vara ovanlig, vilket ger användarna en 5G-terminal med funktioner från 2021, men med ett hack som påminner om Huawei Mate 20 Lites tid 2018. Året är på väg att börja och vi måste fortfarande se en hel del vadslagning i detta avseende, sanningen är att dess slutgiltiga slut inte förväntas i år.

Relaterade artiklar

Back to top button