När ska man lägga till vattenstämpel till dokument i Excel –

Tänk på att detta är ett av de mest använda programmen i världen. En applikation som huvudsakligen används i alla miljöer för att arbeta med numerisk data. Det är en del av den populära kontorssviten för mjukvarujätten Office och följer med andra framgångsrika. Ord eller PowerPoint , bland annat. Projekten vi genomför i detta program kan vara allt från enkla fakturor till enorma affärsfakturor.

Även om detta program av många anses vara mycket komplext, kommer det att bero på hur mycket vi vill fördjupa oss i det. Naturligtvis, om vi vill utvinna allt som han har att erbjuda oss, är det inte lätt. Men för att göra enkla fakturor eller föra enkla redovisningar behöver vi inte vara i Excel. experter. Men hur som helst, som vi nämnde tidigare, är det mest rekommenderat att använda vattenstämplar i det här fallet.

I själva verket kommer vi nedan att prata om några av anledningarna till att användningen av dessa element i vissa Excel-dokument nästan är obligatorisk.

Skydda personliga konton och budgetar

En av de tillämpningar av detta program som småföretag föredrar mest är att utveckla personliga fakturor och budgetar. Men de brukar givetvis erbjuda mottagaren eller mottagarna en serie nummer som vi inte vill ändra. Nåväl, för det är ett av stegen vi kan ta att skicka tabell men i PDF-format så att det inte ändras.

På samma sätt rekommenderar vi att du lägger till de element vi talar om ett vattenmärke i Excel. Detta är ytterligare ett skydd för att förhindra digital manipulering av en faktura eller budget av specialister.

Undvik ändringar i specifika fält av Excel-kalkylblad

Något liknande händer i de stora projekt som vi genomför under detta program, och i de flesta hushållssysslor. Oavsett typ är det i många fall viss information, data eller celler som vi vill ha skydda mot förändringar … De motsvarar vanligtvis slutresultaten av det numeriska dokument vi har tagit fram. Tja, en strategiskt placerad vattenstämpel i Excel hjälper dig förmodligen inte att undvika potentiella oönskade ändringar.

Mark Agua Utmärkt

Gör det tydligt vem som äger projektet genom att dela

Det mesta av arbetet som du gör i Excel görs för att delas med andra användare. Var det personligt professionell eller utbildningsnivå, i framtiden kommer denna tabell att överföras till otaliga händer. Detta händer om vi laddar upp det till en onlineblogg, om vi postar det till andra kollegor osv.

Här är vattenstämplar nästan nödvändiga om vi vill klargöra vem som är ägare eller skapare. originalprojekt … På så sätt förhindrar vi andra från att orättvist hävda rättigheter till sitt arbete. Tänk på att en vattenstämpel i Excel kan vara antingen en bild eller fritext.

Relaterade artiklar

Back to top button