När kommer Nintendo Switch Pro? Nintendo-regissören ger inga ledtrådar –

Doug Bowser talar

I Washintog Post I en intervju ville Doug Bowser prata om Nintendos framtid och hur det japanska företaget ser på framtiden för sin plattform. För ja, det är uppenbart att Nintendo är inriktat på framtiden eftersom det förr eller senare måste utvecklas mot nästa naturliga steg i ditt förhållningssätt, men vid det här laget verkar det inte vara dags för det.

“Vi letar alltid efter teknik och hur teknik kan förbättra spelupplevelsen. Det är inte teknik för teknikens skull.” Bowser är väldigt tydlig med detta. Det handlar inte om att sätta in kraftfullare processorer och fortsätta erbjuda samma sak som alltid. Nintendo har kommit för att ge nya spelupplevelser, och med produkter som Wii, Wii U och Switch är det tydligt att de har mer än internaliserat konceptet.

“Det här är sättet teknik kan förbättra spelupplevelsen. Var kan då denna teknik tillämpas? Vill du använda det på befintliga plattformar eller vill du hellre vänta på nästa plattform? Så vad är den rätta spelupplevelsen med den här? Det finns ett antal faktorer som påverkar, och det är detta vi alltid analyserar. “

Det var svaret han gav efter att ha frågat honom om de många rykten som pekade på lanseringen av nya Switch Pro före E3. Detta hände uppenbarligen aldrig, så i intervjun tvekade de inte att fråga honom om det, med tanke på att samhället just nu letar efter att upptäcka ny utrustning.

Konsol i mycket bra skick

Fem år senare i butik är Switch i avundsvärt skick. Nintendos egen katalog är oöverträffad, indie-bidragsgivare har hittat en fantastisk plattform för sina skapelser, och den här plattformen har fångat branschjättarnas uppmärksamhet, så Nintendo har inga planer på att ändra delar av sajten idag. Åtminstone för stunden.

Enligt Bowser är konsolens livscykel i ett av sina bästa ögonblick, och med de imponerande siffrorna som gör den till den mest sålda konsolen i USA är det klart att Nintendo kommer att kunna fortsätta göra det de vill göra. mycket längre.

Så ingen Switch Pro?

Chefens ord lämnar inget utrymme för en annan tolkning: Nintendo fortsätter att arbeta med att hitta nya upplevelser, men än så länge anser de inte att det är dags att ta ett steg. Detta har uppenbarligen många tolkningar eftersom Nintendo aldrig kommer att avslöja konsolens lansering i intervjuer.

Så, det är mer än självklart att konsolen är en del av tillverkarens planer, men av en eller annan anledning tänjer de på lanseringsdatumet tills de finner lämpligt, så det är bara att vänta.

Relaterade artiklar

Back to top button