När kommer den nya serien av Game of Thrones, House of the Dragon, att släppas?

Game of Thrones-uppföljaren, House of the Dragon, börjar den 21 augusti 2022, enligt HBO. Releasedatumet tillkännagavs på seriens officiella Twitter-konto genom att dela bilder på karaktärerna i serien.

När kommer House of the Dragon ut?

House of the Dragon är en HBO-serie med tio avsnitt baserad på George RR Martins Fire & Blood, som utspelar sig 200 år före händelserna i Game of Thrones och kommer att berätta historien om House Targaryen. Fans av Game of Thrones och A Song of Ice and Fire kommer ihåg att Daenerys familj var House Targaryen.

House of the Dragon-spelare

Paddy Considine kommer att spela kung Viserys I Targaryen och Emma D’Arcy kommer att spela prinsessan Rhaenyra Targaryen. Olivia Cooke, Sonoyo Mizuno, Fabien Frankel, Matt Smith, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Graham McTavish, Ryan Corr, Eve Best och Jefferson Hall är bara några av de andra skådespelarna i serien.

När kommer House of the Dragon ut?

”Jag ser fram emot House of the Dragon, det är värt det. Okej, jag är inte särskilt objektiv. Jag vet det mesta du kommer att se. Och bara mellan oss, berätta inte för någon… Jag såg ett kort stycke av det första avsnittet och jag älskade det. Mörkt, kraftfullt, instinktivt… precis som jag älskar min episka fantasi.”

-George R.R. Martin

House of the Dragon trailer

Targaryens släktträd

För den som vill jobba lite inför serien har vi förberett en bild som visar Targaryens släktträd nedan för dig.

När kommer House of the Dragon ut?

Targaryens släktträd Om du vill undersöka det mer i detalj, oroa dig inte, vi har förberett det åt dig.

Relaterade artiklar

Back to top button