När kommer Android 11-uppdateringen för OnePlus 6? –

OnePlus har en mycket mer diskret terminalportfölj än andra märken. Det låter dig skryta om uppdateringssektionen, men ibland ja när det gäller kompletta uppdaterade modeller. Faktum är att OnePlus, tillsammans med Nokia, är ett av de företag som uppdaterar sina enheter mer och bättre. Däremot användare OnePlus 6 och 6T väntar fortfarande på att få prova Android 11).

Android 11 blir verklighet på fler och fler enheter eftersom det är inbyggt i många nyare versioner. Resten måste vänta på sin tur, och som regel är detta drag reserverat för de allra senaste terminalerna på marknaden. Detta sätter OnePlus 6 och 6T i det sista steget, bakom många av sina bröder som redan smeker OxygenOS med Android 11.

Installerar Android 11 på OnePlus

OnePlus 9-serien kommer att lansera Android 11 när den presenteras, förmodligen nästa mars. Under tiden, vi deltog i OxygenOS-uppdateringen baserad på Android 11 för OnePlus 8, som är en av de första på marknaden att uppdatera och testa den här versionen efter Google Pixels. Vi har också sett OnePlus 7 och 7T börja betatestningsprocessen för samma version, men det finns inga nyheter om den tidigare generationen.

De senaste nyheterna har att göra med OxygenOS 10-uppdateringen, som inte ger goda nyheter och fortsätter att så tvivel om Android 11-släppdatumet på OnePlus 6. OxygenOS 11-uppdateringen kommer att vara den tredje och sista stora systemuppdateringen. arbetar för dessa enheter som lanserades 2018, och det i fallet OnePlus 6 är redan bekant med Android 8.1 Oreo, Android 9 och Android 10.

Beväpna dig med tålamod

Även om båda terminalerna föreslås uppdateras har vi fortfarande inga officiella nyheter från OnePlus … De kanske till och med måste vänta på att den ödmjuka OnePlus Nord ska uppdatera innan deras tur kommer. Med tanke på att OnePlus 7 precis har börjat sin öppna beta-fas och att det kommer att ta flera veckor innan dess stabila release släpps, kan vi behöva vänta åtminstone till våren för att Android 11 ska bli verklighet. i OnePlus 6. Samtidigt är OnePlus-forumen fyllda av otåliga användare som väntar på officiella nyheter från företaget, vilket åtminstone antyder en beräknad tid.

Relaterade artiklar

Back to top button