När det är viktigt att hålla all Windows-programvara uppdaterad –

Dessa är nyckelelement i vår dagliga datorerfarenhet eftersom de gör det möjligt för oss att utföra de nödvändiga uppgifterna. Det vill säga att det är de som tillåter oss att redigera texter, titta på videor, öppna bilder, utveckla andra applikationer, designa etc. Således kan vi säga att operativsystemet faktiskt fungerar som bas och stöd, så att vi kan använda resten av programmen….

Vi har redan laddat ner dem från respektive webbplatser eller laddat ner dem från den officiella systembutiken som från Microsoft Store de behöver service. Detta är vad som orsakar kontroverser bland många användare, vi hänvisar till uppdateringar. De gäller både för själva operativsystemen och för de program som vi installerar i dem, eller till och med för drivrutiner. Därför är betydelsen av dessa uppdateringar för vissa relativ, i själva verket ignorerar många dem helt.

Dessutom talar vi med dig i dessa rader om vikten av dessa element, såväl som om några av deras brister.

Windows Actualizar

Skäl till att vägra uppdateringar

Som vi sa finns det fortfarande många användare som väljer att inte installera uppdateringar på sina datorer eller program, eller uppdatera Windows. Det finns flera huvudorsaker till allt detta. En av de första, särskilt när det kommer till operativsystemet, är de möjliga fel som de kan presentera för oss. Så varför ta risker, vi har det som fungerar i beredskap; vissa tänker.

Å andra sidan är det också sant att dessa intäkter för med sig användningen av diskutrymme, ibland mycket viktigt, som många också föredrar att spara. Men vi måste samtidigt utvärdera de fördelar som dessa element ger oss PC

Uppdatera programvara för att förbättra din säkerhet

För det första innehåller många av dessa uppdateringar, både för systemet och för program, viktiga säkerhet plåster. Och det här är avsnittet som vi måste vara extremt försiktiga med. Att arbeta med Windows eller med program som inte uppdateras ordentligt och har sårbarheter är fantastiskt problem

Faktum är att vi utsätter resten av de installerade applikationerna i riskzonen, såväl som all personlig data som lagras på diskar. Därför, enbart av denna anledning, är det förmodligen värt att riskera eventuella uppdateringsfel eller slöseri med hårddiskutrymme.

Använd de senaste mjukvarufunktionerna

Å andra sidan, förutom att vårda pc säkerhet , dessa uppdateringar ger oss de senaste utgåvorna i form av tilläggsfunktioner. Och faktum är att utvecklarna av de program vi använder varje dag vanligtvis inte slutar förbättra sina projekt. Därför, om vi vill dra nytta av allt detta, rekommenderas det att uppdatera den installerade programvaran när det är möjligt. Dessutom är det något som gäller både operativsystem och program av större eller mindre betydelse.

Relaterade artiklar

Back to top button