När allt kommer omkring, kanske vi kommer att ha Android Silver 2018

Note: We hope you enjoy reading this article: När allt kommer omkring, kanske vi kommer att ha Android Silver 2018

Det var 2014 när chefsingenjören för Android förklarade “Silverets ankomst betyder inte att Nexus kommer att försvinna.” Sedan dess har både projektet Silver att Nexus är borta. I deras ställe kom Pixelvärdiga arvtagare till Nexus-familjen, och Android One, ett projekt som dock skiljer sig från idén om Silver som man tänkt sig premiumprodukter med enastående funktionersäljs dock direkt av producenterna.

Android One garanterar faktiskt en Google-certifiering på att produkterna är redo att uppdateras snabbt och att det är troligt att företag kommer att åta sig att uppdatera dem under lång tid. Fastän Android One utesluter inte ankomsten av toppprodukter (se framtidens Nokia 8 Sirocco), det är inte precis filosofin för Silver, som skulle vara ett projekt som syftade till att ge särskild vikt åt vissa produkter, tack vare mjukvarufunktioner eller hårdvarukomponenter exklusiva för den produkten.

Idag tar vi emot en tipsad av en pålitlig källa att en tillverkare av Android-smarttelefoner (som vi inte kan säga åt dig att skydda källans identitet) arbetar med Google för att göra en smarttelefon i toppklass för slutet av 2018.

Det kommer inte att bli en Pixel (trots allt, nu kan Google nästan bygga dem hemma), men Pixel-teamingenjörer de kommer att samarbeta när det gäller den fotografiska sektorn. Det nämns inte uttryckligen Android Silver, men vad du än vill kalla det så ser det ut så här. Mindre än en Pixel, men mer än en Android One.

Relaterade artiklar

Back to top button