Namnet på Samsungs hopfällbara smartphone visas på den officiella webbplatsen (Uppdaterad: nej)

Note: We hope you enjoy reading this article: Namnet på Samsungs hopfällbara smartphone visas på den officiella webbplatsen (Uppdaterad: nej)

Det har pratats om en länge nu hopfällbar smartphone från Samsung: Inte mycket är känt om den här enheten, förutom att modellnumret borde vara det SM-G888N0 och vad handelsnamnet kan vara Galaxy X (och för att undvika tvivel om namnet hade det pratats om det långt innan iPhone X!).

Hur som helst, oavsett namn, hade den här enheten redan fått Bluetooth-certifiering och fått godkännande från National Radio Agency of South Korea, men nu har den också upptäckts på Samsung Koreas officiella hemsida.

Det finns fortfarande ingen information om det och det dyker upp på sidan i fråga endast modellkod: detta är dock ännu en bekräftelse på detta och vi hoppas att vi förr eller senare verkligen kommer att kunna ta reda på vad Samsung har i beredskap.

Uppdatering 2017-11-22 kl 18.00

Som rapporterats av den koreanska portalen ETNews skulle SM-G88N0 inte vara Samsungs hopfällbara smartphone, utan en modell som inte är avsedd för konsumentmarknaden. I själva verket skulle det vara en anordning kopplad till det trådlösa järnvägsnätet och avsedd för arbetare inom sektorn.

En talesperson för Samsung sa att företaget arbetar på en hopfällbar smartphone, men det är ännu inte dags för en kommersiell debut.

Relaterade artiklar

Back to top button