Några detaljer på skärmen och kamerorna på Xiaomi Mi MIX

Note: We hope you enjoy reading this article: Några detaljer på skärmen och kamerorna på Xiaomi Mi MIX

Under lanseringen av Mi MIX slarvade Xiaomi över några tekniska detaljer om smarttelefonen, men med tanke på den enorma framgången saknades det inte frågor från allmänheten om den.

Vi talar särskilt om visa: a 6,4” 17:9 (lite mer än) full HD, 1 080 x 2 040 pixlar, med nästan frånvarande ramar på tre sidor och fyra rundade hörn. Tydligen är displayen gjord av Skarpsamma företag som för flera år sedan skapade Aquos Crystal, en annan kant-till-kant-smarttelefon, som dock i slutändan hade halva charmen av denna Xiaomi.

Angående kamerorna har Xiaomi valt OmniVision för båda sensorerna. Den främre, 50 % mindre än normalt, är den 5 megapixlar OV5675, med 1,12 μm pixlar, medan den huvudsakliga är den 16 megapixlar OV16880, med 1 μm pixlar och 1 / 3,06 ” dimensioner (inget av dessa två värden är särskilt anmärkningsvärt).

Hitta några andra detaljer i bilderna nedan, men även om vi fortfarande är nyfikna på att veta de fotografiska färdigheterna hos Mi MIX, förväntar vi oss inte nödvändigtvis något speciellt.

Det är trots allt inte därför Xiaomis smartphone har blivit känd så snabbt.

Relaterade artiklar

Back to top button