N-serien förbereder sig för att återvända till nytt liv, men inte i händerna på Nokia (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: N-serien förbereder sig för att återvända till nytt liv, men inte i händerna på Nokia (foto)

Det finns en ny Nokia på väg, men det är inte en Nokia. Inbjudan du ser i slutet av artikeln, som rör ett evenemang som ska hållas i Kina den 22 februari, skickades faktiskt av den lokala operatören 360 (synligt uppe till vänster), och tillkännager den kommande lanseringen av en ny modell av N-serien, mer exakt N5 (se andra bilden).

Hänvisningen till Nokia är så uppenbar att inbjudningsboxen även innehåller en original Nokia N81, som ensam är värd mer än själva inbjudan. Detta betyder dock också att vi inte ska förvänta oss en ny topp i sortimentet, utan en budget-telefonkanske inte ens så smart, producerad av den kinesiska operatören, och inte av nya Nokia.

Det är faktiskt inte första gången som det finska företaget används som dragfordon för en händelse som inte har med det att göra. Meizu hade gjort det här tidigare, och det kanske inte är sista gången vi kommer att se liknande saker.

I själva verket hade vi redan pratat om den möjliga återfödelsen av N-serien i händerna på nya Nokia, men det var vi och vid det här laget är vi allt mer skeptiska till det.

Uppdatering 2017-02-13 kl 12:45

Artikeln har korrigerats från originalet för att markera det faktum att det är en smartphone från 360-operatören och inte den nya Nokia.

Relaterade artiklar

Back to top button