Mystery Games för iPhone och iPad finns i App Store –

Konvertera din iPhone eller iPad till en konsol

Många användare använder både iPhone och iPad som en enhet för produktivitet och kommunikation, även om potentialen för båda enheterna i själva verket är enorm, eftersom de i många fall kan fungera som en professionell kamera och, naturligtvis, också kan fungera som din bärbara konsol. … Med en stor skärm som monterar både iPhone och iPad, och framförallt det stora antalet spel som finns i App Store, kan detta vara det perfekta sättet att minska stilleståndstiden i väntan på kollektivtrafiken eller stänga av 5 minuter. Av denna anledning, på din arbetsdag, vill vi dela med dig av denna samling av 10 mystiska spel så att du kan ha en fantastisk tid att spela dem från din iPhone eller iPad.

Scooby-Doo Mystery Cases

Med dessa mystiska Scooby-Doo-fodral, gå ombord på Mystery Machine tillsammans med Scooby, Shaggy och andra medlemmar av Mysteries SA och lös alla gåtor som kommer i din väg. Du kan göra ditt namn känt på Mystery Channel och få fler följare genom att leta efter ledtrådar i trånga scener. Dessutom har den även flera minispel.

Harry Potter: Hogwarts Mysterium

En av de mest kända mystiska sagorna i världen är Harry Potter, och det finns många mysterier gömda inuti Hogwarts. I Harry Potter: Hogwarts Mystery kan du gå in i världens mest kända magiskola för att starta din berättelse som en trollkarl. Du kommer att ha ett oändligt antal möjligheter med vilka du kan bestämma ditt öde. Du kommer att kunna upptäcka magiska trollformler och en blandning av mycket kraftfulla drycker, samt upptäcka många andra att använda på din väg i detta fantastiska spel.

Meridian 157 Prolog

Det är ett pusselspel fokuserat på engagerande pussel, fantastisk grafik och en mycket fängslande historia. Det här spelet är den första delen av Meridiano 157-serien där du kan spela som en detektiv som poserar som David Zander och undersöker en mystisk väderavvikelse i norra Stilla havet. Du måste visa din kvickhet för att lösa pussel och övervinna hinder som kommer i din väg.

Mord i Alperna

Murder in the Alps är en helt interaktiv kriminalroman med fantastiska spelfunktioner för dolda föremål. Res tillbaka till 1930-talet för att lösa otaliga mysterier och uppleva ett sant äventyr i den tidens atmosfär. Den ursprungliga historien utspelar sig på ett hotell undangömt på en av de vackraste platserna i Alperna.

June Journey Hidden Object

I det här spelet måste du hitta dolda föremål för att lösa varje fall. Spelet utspelar sig 1920 och tar dig med på June Parkers beroendeframkallande uppdrag för att avslöja en skandalös och dold familjehemlighet. Du måste leta efter alla möjliga ledtrådar som hjälper dig att avslöja och reda ut detta imponerande mysterium.

Utvecklare: Wooga

Rimfrost – flyktspel

Rime är ett av de bästa utrymningsrummen du kan hitta på App Store. Den är full av olika mysterier som noggrant har upptäckts och som väntar på att du ska komma för att försöka upptäcka dem. Den har väldigt snygg grafik och du har upp till tre olika typer av resultat.

OXENFRI

OXENFREE är ett betalt mysteriespel, men du kan spela en kort introduktion gratis för att avgöra om det är värt att köpa. Det här är en övernaturlig thriller om en grupp vänner som av misstag upptäckt en hemsökt grop. Du måste försätta dig i Alex, en flamboyant och rebellisk tonårstjej som tar med sin nya styvbror till en utekväll på en gammal krigsö, men natten förvandlas till en twist när de, utan att inse det, öppnar ett spöke portal. vars ursprung går tillbaka till öns mystiska förflutna, då måste du möta händelserna som detta spel har förberett för dig.

Bevittna

I det här spelet vaknar du plötsligt ensam på en mycket märklig ö full av pussel som kommer att utmana och överraska dig. Förvirringen är sådan att du inte kommer ihåg vem du är och hur du kom till den här ön, men det finns något du kan göra, nämligen utforska ön för att hitta ledtrådar som hjälper dig att återfå ditt minne och hitta tillbaka till ön. Det. Hem.

Arbetssökandes anteckningar: En hemlig resa

Med det här spelet kan du fräscha upp ditt sinne med en rolig kombination av spel med dolda föremål och pussel. Du är i den förbannade staden Darkwood med dystra gator som döljer många hemligheter och mysterier. Ditt mål är att försöka lösa dessa gåtor och avslöja alla hemligheter, eftersom du fick titeln sökaren, eftersom du har en kraftfull magisk artefakt med vilken du måste rädda staden från en förtryckande förbannelse.

Boet har betydelse

I det här spelet kommer du in i den gamla Castlewood-herrgården, full av mysterier, ett övergivet hus som döljer många mysterier bakom sina gobelänger. Du måste utforska och reparera rum för att hitta nyfikna föremål och reda ut spännande mysterier, allt med hjälp av din assistent Karl.

Relaterade artiklar

Back to top button