[MWC] LG Optimus PAD, åsikter och bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: [MWC] LG Optimus PAD, åsikter och bilder

Under MWC fick vi även möjlighet att prova LG:s nya surfplatta med dubbla kameror för att spela in foton och filmer i 3D.

Den starka sidan med denna nya surfplatta är just den dubbla kameran som gör den unik i sitt slag. Vi hade den första effekten av den här surfplattan när vi såg den kopplad till en 40-tums Full-HD 3D-TV som återgav i 3D vad surfplattan spelade in, verkligen extraordinärt.
Skärmen är 8,9 tum med en upplösning på 1280×768 och en vikt på 630g. Mycket respektabla hårdvarufunktioner, 1 Ghz Nvidia Tegra 2-processor, 32 Gb internminne, telefonmodul, Wifi, Bluetooth och olika anslutningar för docka, hörlurar med mera.

Uppenbarligen är systemet Android version 3.0 ren Honeycomb, vi har bekräftats att det kan ta emot uppdateringar från Google precis som Motorola Xoom.

I våra tester (med två lite olika mjukvaruversioner) märkte vi omedelbart utmärkt flyt, ett tecken på ett fantastiskt optimeringsarbete utfört av LG.

Det nya Honeycomb-gränssnittet är riktigt bekvämt, e-posthanteringen, kalendern, webbläsaren och själva Home är speciellt utformade för att dra full nytta av skärmar av denna storlek. Vi uppehåller oss inte längre vid speldelen eftersom du säkert har sett vår demovideo med Epic Citadel.

Tekniska specifikationer:

  • Processor: Nvidia Tegra 2 (T250) dual-core 1Ghz
  • Internminne: 32GB
  • Kamera: 5 MP dubbel bakre kamera och 2 MP främre kamera
  • Skärm: 8,9 tum med 1280×768 upplösning
  • Anslutning: HSPA + / UMTS / GSM, Wi-Fi (b / g / n), Bluetooth
  • Operativsystem: Android 3.0 ren HoneyComb
  • Mått: 243×149,4×12,8 mm
  • Vikt: 630g

Många har frågat oss om displayen är 3D, svaret är nej. Det kommer att vara möjligt att se 3D-videon på surfplattans skärm men med röd-blå glasögon eller inte i 3D med de två bilderna delade. Uppenbarligen, om den är ansluten till en skärm som stöder det, kommer det att vara möjligt att se allt i 3D.

Snart kommer vi att prova denna nya surfplatta grundligt, under tiden lämnar vi dig med några bilder tagna under mässan:

Relaterade artiklar

Back to top button