[MWC] LG Optimus Dual (2X) foton och recensioner

Note: We hope you enjoy reading this article: [MWC] LG Optimus Dual (2X) foton och recensioner

Under MWC testade vi äntligen den nya LG Optimus Dual, kanske en av de mest efterlängtade enheterna.

Personligen tyckte jag att Android var en riktigt bra produkt, NVidia Tegra dual core 1Ghz-processor, 8GB internminne inklusive 1,5Gb för applikationer, 512MB RAM, HDMI-utgång, utmärkt display, främre kamera och 8MP bakre kamera.

I vårt test visade sig telefonen vara lyhörd och utan några avmatningar. 512 MB RAM kan tyckas litet men processorn klarar det bra. LG:s nya gränssnitt är väldigt väldigt flytande, menyn är den mest responsiva jag någonsin upplevt. Vissa klagar på nedgångar, i vårt fall var det inte (förmodligen var vår version mer uppdaterad). Tv-spelsdelen på den här enheten är kanske den starka sidan, det är möjligt att köra alla nya spel utan avmattning både på telefonen och på en enhet ansluten i HDMI. Skärmen är riktigt bra, vi är inte på nivån med LG Optimus Black men den är fortfarande riktigt bra.

Vi försökte spela upp video i FULL-HD och upplevde inga avmattningar.

Vi är verkligen nöjda med den här terminalen, speciellt för NVidia Tegra som, ur multimedia- och videospelsynpunkt, har mycket potential. Vi lämnar er till våra bilder, förlåt kvaliteten men miljön var väldigt kaotisk och lamporna var mycket irriterande.

Relaterade artiklar

Back to top button