[MWC] LG Optimus Black: foton och åsikter

Note: We hope you enjoy reading this article: [MWC] LG Optimus Black: foton och åsikter

Nya LG Optimus Black kunde inte saknas i våra tester, en smartphone med en skärm som når upp till 700 nits (antal ljus per kvadratmeter).

4-tumsskärmen med ny Nova-teknik är inte den enda höjdpunkten i denna smartphone, den har en särskilt raffinerad design och respektabla hårdvarufunktioner.

Den har en tjocklek på 9,2 mm utan att förlora 1500 mAh-batteriet och 5 MP-kameran med LED-blixt kvar i en mycket låg vikt på endast 109g.

Ur hårdvarusynpunkt har vi en 1 Ghz och 512 MB processor till ett pris som borde ligga runt 449 €.

Nova-teknik:
Nova-tekniken gör att displayen (SLCD) kan nå mycket hög ljusstyrka samtidigt som förbrukningen inte ökar, LG har försäkrat oss att på vita bakgrunder (om du alltid är på Google kommer du inte ha några problem!) kommer du att få en minskning av förbrukningen på upp till 50% i mindre till skillnad från super Amoled som har större konsumtion på vita.

I vår korta recension testade vi användningen av smarttelefonen för de vanligaste operationerna, gränssnittet förblir flytande även om vi inte har en dubbelkärna. Nypzoomningen är också väldigt flytande och LG:s nya widgets är riktigt välgjorda och funktionella. Vi blev särskilt överraskade av LG:s nya tangentbord, mycket stora tangenter, multi-touch och utmärkta autokorrigering. Det initiala mjukvarupaketet innehåller alla grundläggande applikationer som en genomsnittlig användare behöver, från den utmärkta Office-dokumentläsaren (i full version!), Den nya Mail-klienten, Googles webbläsare och ett antivirusprogram (som vi anser är överdrivet) och de klassiska Google-applikationerna. Vi provade också några spel och vi hade inga problem med avmattningar eller störningar. Liten notering om Android-versionen: Även om enheten kommer att lanseras med Android Froyo, har LG försäkrat oss om att den snart kommer att uppdateras till GingerBread. Vi lämnar dig till våra bilder.

Vilken av de tre LG-smarttelefonerna överraskade dig mest?

Relaterade artiklar

Back to top button