[MWC] Åsikter och bilder på LG Optimus 3D

Note: We hope you enjoy reading this article: [MWC] Åsikter och bilder på LG Optimus 3D

LG har överraskat alla under MWC, den nya 3D-smarttelefonen är, förutom att föra innovation till den mobila världen, också den bästa Android som någonsin provats, den mest kraftfulla hittills!

3D-skärmen (utan glasögon !!) är något alldeles fantastiskt, LG har introducerat en ny 3D-meny där du kan se 3D-filmer, se 3D-bilder, spela in 3D-videor och ta 3D-bilder. Jag försäkrar dig att det är en unik upplevelse att spela 3D-spel på en 4,3-tums skärm! Men förutom skärmen är det som slog oss mest den interna arkitekturen hos smarttelefonen, i själva verket monterar den en Texas Instruments OMAP 4430-processor med Dual Channel. Vad innebär detta? För tillfället, tack vare denna arkitektur, är Optimus 3D den enda sanna dual-core, den använder två separata minnen för båda processorerna med dedikerade bussar, till skillnad från NVidia Tegra som använder ett minne och en delad buss vilket gör den mer som en 2Ghz enkelkärnig processor.

Enhetens prestanda och även om skillnaden mellan den och Optimus Dual är liten, är prestandaskillnaden till förmån för Optimus 3D anmärkningsvärd. Vi vet att RAM-minne kan vara en öm punkt för den här smarttelefonen men i vårt test upplevde vi inga nedgångar eller LAGs trots att enheten utsattes för stress. Vi provade 3-4 spel (inklusive Nova), surfade på internet på komplexa sajter, öppnade gtalk och gmail, tittade på foton och videor och telefonen stängde inga processer.

Uppenbarligen är GPU:n en stark pjäs, vi provade några spel i förhandsvisning och äntligen kan vi säga att videospelsavdelningen på Android inte längre fruktar rivaler! Vi pratade med LG och vi kommer att ha en chans att noggrant testa telefonen utan förvirring av MWC. Den kommer att marknadsföras runt april-maj till ett pris som troligen kommer att ligga mellan €549 och €649 (ej bekräftat av LG), under tiden lämnar vi dig med några bilder tagna de senaste dagarna.

Relaterade artiklar

Back to top button