MWC 2018: Huawei MateBook X Pro blir officiell – 13,9 tum …

Huawei överraskade oss idag kl MWC 2018 genom att inte bara avslöja MediaPad M5-surfplattorna utan också Huawei MateBook X Pro bärbar dator, en premium-anteckningsbok av metall med en kant till kant-skärm. Enheten är en 13,9-tums bärbar dator som är tänkt att konkurrera med MacBooks. Låt oss kolla upp det.

Först och främst erbjuder denna MateBook en förstklassig metallkropp och en kant-till-kant-skärm med en galen 91% skärm-till-kropp-förhållande. Den har också en skärmupplösning på 3000 x 2000 och en av dess mest originella egenskaper är webbkameran, som är integrerad i tangentbordet och stiger upp vid behov. Tangentbordet är bakgrundsbelyst och under det vilar en mycket generös pekplatta, en av de största på alla bärbara datorer på marknaden.

Huawei MateBook X Pro körs på Windows 10, komplett med Cortana och en omedelbar översättningsfunktion, vilket uppnås med hjälp av Microsofts lösningar. Specifikationerna inkluderar en Core i5 eller Core i7 8: e generationens CPU, 8 eller 16 GB RAM och 256 eller 512 GB SSD-lagring. Grafikavdelningen låter inte så mycket, med en NVIDIA MX150 2 GB GDDR5 RAM-lösning.

Alla dessa är förpackade i en 14,6 mm tjock kropp som väger 1,33 kg. 57,4 Whs batteri ger upp till 12 timmars videouppspelning och akustik är en höjdpunkt på enheten, med fyra högtalare och 4 mikrofoner integrerade. Tweetare och subwoofers är till och med en del av paketet och på anslutningsfronten finns en USB-A-port, två USB Type-C-portar, varav en är en Thunderbolt 3.

En snygg funktion är att strömbrytaren integrerar fingeravtrycksläsaren. Denna 13,9 tumare börjar vid $ 1842.

Relaterade artiklar

Back to top button