MWC 2015: Nokia N1 Android Tablet Hands On – ser ut som …

Nokia N1 är ett tydligt fall att inte se skogen för träden, eftersom alla märker hur mycket enheten liknar iPad Mini och glömmer att berömma den coola programvaran ombord. Produkten var tillgänglig för hands on Nokia -båset på MWC 2015 och vi uppnådde presentationen nedan.

DSC_0062

Enhetens fasad påminner mig om Xiaomi Mi Pad, medan baksidan och sidorna känns som iPad Mini. Skiffern mäter 6,9 mm i tjocklek och använder anodiserat aluminium, färdigt på ett förstklassigt sätt. Nokia N1 har rundade kanter och längst ner hittar vi en vändbar USB Type C -port, flankerad av två stereohögtalare. Android som körs här är täckt av en ny upplevelse som heter Z Launcher.

Den här startprogrammet lär sig dina användningsmönster, så om du gillar att spela spel på morgonen och använda produktivitetsappar på kvällen, kommer de att skjutas i framkant under de tiderna på dagen. Du kan också dra gester för att utlösa vissa funktioner och användargränssnittet är väldigt enkelt och minimalistiskt. Det finns 2 GB RAM inuti, en kraftfull Intel-processor och en 7,9 tums skärm i förväg med Retina-upplösning.

Allt detta kan bli ditt för $ 250.

Relaterade artiklar

Back to top button