Multi-Format Audio Converter för Windows –

Pepsky Audio Converter är ett program som vi kan överföra våra ljudfiler från ett format till ett annat samt extrahera spår från musikskivor och skapa våra ljud-, MP3- och WMA-CD-skivor. När vi konverterar våra filer kan vi justera utdataformat, frekvens, kanaler, förhållande och volym för låtarna. Själva mjukvaran innehåller en egen spelare från vilken vi kan ställa in och lyssna på varje låt oberoende.

Denna programvara för konvertering av ljudfiler låter oss konvertera mellan de mest populära formaten som MP3, WAV, WMA, AAC, AU, AIF, APE, VOC, FLAC, M4A, OGG, etc. Applikationen erbjuder oss olika konverteringsprofiler för att kunna att välja det som intresserar oss mest, samt möjligheten att manuellt justera konfigurationen av varje format.

Konvertera, extrahera och redigera ljudfiler

Så snart vi startar programmet kommer dess huvudmeny att visas med enkelt gränssnitt , om än med ett lite gammaldags utseende och helt på engelska. I den ser vi ikoner i mittrutan med de olika funktionerna som utgör den, så att vi snabbt kan komma åt dem. Det gör att vi, trots att programmet är på engelska, kan interagera med dess olika funktioner utan problem.

Konvertera ljudformat

I avsnittet Konvertera ljudformat kan vi konvertera ljud. Verktyget tillåter satsvis bearbetning vilket innebär att vi kan skapa en lista över filer som ska konverteras samtidigt. I det nya fönstret måste vi klicka på “Lägg till” för att lägga till filerna som vi vill konvertera. För att vara säker på att vi inkluderar rätt spår innehåller själva programmet en inbyggd spelare för att lyssna på ljud. Senare trycker vi på “Nästa”.

På nästa skärm hittar vi olika konverteringsalternativ. Vi måste välja utdataformat såväl som kvaliteten på konverteringen. Beroende på valt format kommer detta att tillåta oss att ändra bithastighet, volym, förhållande och kanaler för att anpassa ljudet efter vår smak. Senare måste vi välja sökvägen där vi vill spara den nya konverterade filen, och även byta namn på eller ersätta den ursprungliga befintliga filen. När du är klar klickar du bara på Nästa för att starta konverteringsprocessen.

Så snart programmet är klart kommer det att meddela oss att processen har slutförts framgångsrikt, med möjlighet att direkt öppna mappen där filen sparades eller återgå till menyn igen.

Ljudseparation

I avsnittet Audio Split kan vi välja en ljudfil och delas upp i flera delar, vilket kan vara användbart om vi vill klippa ut väldigt långa filer som tar upp för mycket utrymme på vår disk. Senare kan vi slå samman snitten, återskapa originalfilen, blanda och slå samman snitten som gjorts.

Under skivningsprocessen kan vi justera pipkoden, kodhastigheten, samplingshastigheten och kanalläget. Vi har också möjlighet att förhandsgranska ljud som visar längden på biten, storleken på varje fil eller ställa in manuell eller medium segmentering. Efter att ha kombinerat ljudfilerna kan du välja ett nytt filformat.

iPhone ringsignal maker

Från iPhone-sektionen för att skapa ringsignaler har vi möjligheten skapa ringsignaler för iPhone från valfri ljudfil. Längden kan ställas in på max 40 sekunder. Vi behöver bara lägga till filen vi vill ha och välja den exakta delen vi vill klippa för att få vår iPhone-ringsignal.

MP3 volymkontroll

Den innehåller också intressanta funktioner i MP3-volymkontrollalternativet, vilket ger oss möjlighet att modifiering standard Volymnivå från våra MP3-spår genom att ställa in lämpliga decibel, att kunna lägga till flera MP3-filer till listan för att normalisera ljudstyrkan.

Ladda ner Pepsky Audio Converter gratis

Pepsky Audio Converter är en gratis ljudkonverterare eftersom den innehåller Gratis licens och att vi kan ladda ner direkt från hans sida. Den är kompatibel med Windows operativsystem i sina XP, Vista, 7, 8 och 10 versioner.

Det är möjligt att vissa antivirus, som Windows Defender, varnar oss när vi laddar ner och försöker installera ett program att det finns skadlig programvara i den, även om de ger falska positiva resultat, så vi har att göra med ett säkert program.

Alternativ för att konvertera ljud

Om vi ​​letar efter ett program för att konvertera våra ljudfiler till olika format, erbjuder vi flera Pepsky Audio Converter-alternativ att välja mellan:

Helium Audio Converter

Det är ett gratisprogram som låter oss konvertera ljudfiler till olika kompatibla format som MP3, MP3, FLAC, WMA etc. Konverteringen görs med möjligheten att justera ljudkvaliteten och bevara metadatainformationen. Vi kan ladda ner det gratis från deras webbplats för Honest Sign.

Free Ljudkonverterare

Denna ljudomvandlare har kompatibilitet med ett brett utbud av format som AAC, MP3, OGG, WMA, etc. Dessutom erbjuder den kompatibilitet med förlustfria format som FLAC, WAV och mer. Stöder batchkonvertering och profilredigering av varje ljudfil. Vi kan ladda ner programmet gratis från utvecklarens webbplats.

freac

Det är kanske en av de mest populära ljudomvandlarna, kompatibel med populära format som MP3, AAC, FLAC, etc. Den har också en CD-ripper samt möjligheten att importera CDDB-information så att vi snabbt kan se all information. sånger. Detta är en gratis applikation som vi kan ladda ner från den officiella webbplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button