Movistar Música, ny exklusiv tjänst

Teleoperatörerna fortsätter samtalet till slutet service företag. Med tiden började operatörerna erbjuda sina kunder tv, försäkringar, lån, larm, uppkopplade hemenheter, hälsa eller musik. Mer exakt, idag har vi en nyhet inom detta senaste område som kommer till Spanien exklusivt för Movistar-kunder.

Det här är Movistar Music

Movistar Música är en ny tjänst som kommer till Spanien så att vi kan lyssna på upp till 50 miljoner låtar utan annonser, med nedladdningar offline, såväl som innehåll och exklusiva möten med artister, tävlingar eller strömmande intervjuer. Tjänsten erbjuds i samarbete med Kuack Media och en ledande tjänst i Latinamerika.

Vi kan för närvarande använda det på mobila enheter. IOS eller Android, med två speciallägen som kallas Lite och Premium. Dessutom kommer de med en Movistar Home-enhet att kunna få tillgång till tjänsten utan kostnad med hjälp av “Stationer” läget som vi från början integrerade.

lite version kostar 4,99 € / månad med ett urval av över 5 000 exklusiva spellistor utvalda av musikologer. Den här versionen är designad för att upptäcka nya låtar och musik baserat på vår smak. Användare kan ladda ner topp 40 och upp till 5 spellistor varje vecka utan reklam, med obegränsat antal överhoppningslåtar. Den innehåller också avsnitt för videor, nyheter, tävlingar, giveaways, intervjuer och exklusiva möten med artister.

Å andra sidan har vi Premiumläge med allt i Lite, men också med möjligheten att lyssna och ladda ner 50 miljoner låtar. Vi kommer också att kunna skapa personliga listor så att du kan betala för din prenumeration varje vecka, 3,34 € per vecka, eller månadsvis, för 9,99 € per månad.

Francisco Borja de Nicolas , chef för Movistars Non-Convergent Value Proposition, förklarar att “Movistar Música erbjuder en mängd olika element som en veckoprenumerationsmöjlighet, erbjuder exklusivt innehåll, möten och hälsningar, och ett speciellt recept genom listor, vilket gör det till ett mycket intressant alternativ i marknaden för streaming av musik… Genom att lansera denna tjänst i Spanien siktar vi på att uppnå de goda resultat vi redan har uppnått i Latinamerika. “

Relaterade artiklar

Back to top button