MoveQueue, kopiera och flytta filer till olika mappar samtidigt –

En av de viktigaste uppgifterna för vår dator är att hålla ordning på den genom att flytta och kopiera filer eller radera de som vi inte längre bryr oss om. Denna uppgift är vanligtvis ganska tråkig eftersom vi måste kopiera eller klippa filer från en mapp till en annan tills allt är organiserat. Hur varje fil eller grupp av filer ska placeras i olika kataloger gör uppgiften ännu långsammare.

Däremot kan vi använda ett program som MoveQueue, gratis programvara som tillåter oss kopiera eller flytta alla filer vi vill ha till flera platser på en gång … Således kommer denna programvara att tillåta oss att sortera och klassificera alla filer och mappar, vilket kommer att vara särskilt användbart om vi arbetar med stora kvantiteter. Dessutom erbjuder den en mängd olika konfigurations- och anpassningsalternativ utformade för att användas av alla typer av användare.

Anta till exempel att vi har en mycket stor katalog med över 50 röriga filer. Med denna applikation kommer det att vara möjligt att flytta dem till olika mappar, vilket anger vart vi vill flytta eller kopiera varje fil med ett klick.

MoveQueue gör det enkelt att flytta filer

Efter att ha startat applikationen visas dess huvudmeny med ett gränssnitt helt på engelska, vilket kan göra det lite svårt att använda första gången du använder det, eftersom det inte har en design som liknar andra program som vi kan använda i normalt läge . Om vi ​​spenderar lite tid på att bearbeta det, kan vi automatisera processen och göra det snabbt.

MoveQueue interfas

För att börja använda programmet är det första vi behöver göra att lägga till en eller flera mappar till “Lista över aktiva destinationer”, vilket kommer att motsvara platsen dit vi vill flytta filerna. Senare klickar vi på Byt namn på lista för att ge listan ett namn. Nu måste vi dra målmappen dit vi vill flytta filerna och mapparna.

MoveQueue carpeta a donde mover los archivos

Sedan, under Katalog i mittsektionen, klicka på de tre ellipserna för att välja källmappen. Windows Explorer kommer att visas, vilket hjälper oss att hitta och välja källmappen. När det väl har lagts till kommer programmet att utföra en fullständig genomsökning av allt innehåll, även om vi när som helst kan uppdatera det genom att klicka på knappen “Skanna”. Som standard ignorerar programmet mappar som standard, men du kan aktivera dem genom att välja Inkludera mappar. Det tillåter oss också att inkludera dubbletter av mappar, vilket är användbart att välja om den valda katalogen innehåller undermappar.

MoveQueue añadir arkiv

Efter att ha inkluderat filerna kan vi bara välja dem att dra och släppa till målmappen och de kommer att kopieras automatiskt. På fliken Destination kontrollerar vi hur filerna kopierades till den valda målmappen. Om vi ​​inte vill kopiera filer och föredrar att flytta dem från en mapp till en annan, måste vi välja filerna och klicka på “Kör” så att de omedelbart flyttas från en mapp till en annan. Vi kommer att kunna verifiera att detta gjordes korrekt eftersom vi under fliken Destination ser Flyttat för att indikera att filöverföringen gjordes korrekt.

MoveQueue mover los archivos a la carpeta de destino

Slutsatser om MoveQueue Är det värt det?

Som vi har sett kan MoveQueue betraktas som en mycket användbar applikation för alla de människor som behöver flytta stora volymer filer mellan mappar, eftersom processen är mycket snabbare än om vi skulle göra det från Utforskaren i Windows. Det största problemet är att dess design inte är särskilt intuitiv, och det faktum att den är på engelska gör inte jobbet lättare. Vi kan behöva några tester innan vi kan använda det smidigt. Eftersom detta är en gratis applikation kan vi alltid testa den och se om den passar våra behov.

MoveQueue gratis nedladdning

MoveQueue är en helt gratis applikation som vi kan ladda ner direkt från utvecklarens sida. Fungerar med alla versioner av Microsofts operativsystem från Windows XP till Windows 10. Programmet är portabelt, så det kräver ingen installation. Vi kan köra det från vilken extern lagringsenhet som helst som en hårddisk eller flash-enhet. Du behöver bara packa upp nedladdade mappen moveQueue_v0.2.zip och dubbelklicka på filen moveQueue.exe för att köra den. Den senaste tillgängliga versionen av appen är 0.2, motsvarande den 21 december 2015, så den har ackumulerats i ungefär sex år utan att ha fått uppdateringar. Trots detta fungerar programmet korrekt.

Förutsättningarna för att MoveQueue ska fungera korrekt är:

  • Processor: Pentium 1 GHz (Pentium 2,2 GHz rekommenderas)
  • Minne: 512 MB RAM (4 GB RAM rekommenderas)
  • Ledigt diskutrymme: 1 GB (4 GB rekommenderas).

Alternativ till MoveQueue

Om vi ​​letar efter ett program som hjälper oss att administrera och hantera våra filer och mappar, föreslår vi att du överväger några MoveQueue-alternativ.

Delad kopia

Det är ett gratis Windows-program som gör kopiering av filer lätt och kontrollerbar. Vi kommer att kunna flytta och kopiera filer så snabbt som möjligt genom att använda avancerad bufferthantering. Vi kan när som helst ta reda på listan över de återstående filerna, samt pausa överföringen och kontrollera de fel som har uppstått. Vi kan ladda ner Total Copier från denna länk.

Ultrakopiator

Den är portabel, avancerad och enkel att använda. Dess syfte är att tillåta användare att snabbt kopiera eller flytta filer och mappar. Den har utformats speciellt för att tillhandahålla hastighetsbegränsning, felhantering, översättning och andra funktioner. Den innehåller många avancerade funktioner som att starta och återuppta kopieringsprocessen, begränsa hastigheten, söka i listan med kopior etc. Om vi ​​vill prova Ultracopier kan vi ladda ner det gratis från Honest Sign-webbplatsen.

Gratis snabb fil

Det är ett gratis program som gör att vi visuellt kan anpassa och hantera både käll- och målmapparna medan vi flyttar eller kopierar filer. Detta är en kopierings- och klistraprocess som vi kan göra snabbt, vilket sparar tid och ansträngning. För att göra ditt arbete ännu enklare har den ett intuitivt gränssnitt som påminner om Windows Explorer. Vi kan ladda ner den här appen från denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button