Motorolas Moto E7 Plus skulle använda Snapdragon 662-processorn

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorolas Moto E7 Plus skulle använda Snapdragon 662-processorn

Vi närmar oss redan nuvarande Moto E6 Plus som fyller ett år av existens. Därför uppkomsten av läckor om hans efterträdare, den påstådda Moto E7 Plus, det borde inte fånga oss överraskande.

Den senare smartphone han var ute på en promenad av Geekbench och det finns människor som tog tillfället i akt att fånga in en del av deras data. För dem som inte vet är Geekbench en organisation som ansvarar för att utföra olika tester på tekniska enheter, både de nuvarande och framtiden. Och sanningen är att det inte alls är konstigt att de uppgifter som kastas i dem tester (även kallad riktmärken) hamnar som det hände nu.

Moto E7 Plus på Geekbench

Bilden ovanför dessa rader verifierar vad jag just sa. Där ser vi att telefonen identifieras som motorola moto e (7) plus. Enligt de egenskaper som kastas, det skulle köra Android 10 ur lådan och ha 4 GB RAM.

När det gäller processorn finns en åttakärnig Qualcomm med en maximal frekvens på 1,8 GHz, men på grund av dess kodnamn guam det finns vem de uppskattar att det är Snapdragon 662. Nämnda SoC når faktiskt 2,0 GHz, men det kan vara det i riktmärke har begränsat det som en testenhet. Var försiktig, det är inte uteslutet att det i slutändan bär Snapdragon 632.

Gå vidare till själva resultaten, laget fick 1 152 poäng i avsnittet Enkärnig och 4 373 tum Multi-Core. Det är typiska siffror för mellanklassen. Som för att ge dig en idé antar den en liknande prestanda som Moto G7 Play med Snapdragon 632 läckt ut under ganska lång tid.

Källa: Nashville Chatter

Relaterade artiklar

Back to top button