Motorola X Phone lovar saker som aldrig setts på en smartphone

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola X Phone lovar saker som aldrig setts på en smartphone

Det senaste på den svårfångade Motorola X Phone kommer till och med från Australien, och för en gångs skull är de inte anonyma, utan skulle till och med tillskrivas CTO för Telstra (en av de stora australiensiska operatörerna), Hugh Bradlowvilket skulle ha definierat X Phone som en sann “spelväxlare.”

Hans ord är vaga och betyder allt och ingenting, men de har utan tvekan ett väldigt suggestivt resultat. Motorolas smartphone skulle verkligen vara en mycket allvarlig konkurrent för Samsung och Apple, något Google har arbetat med “under lång tid”, så att det kan packa appar och funktioner som inte är tillgängliga på konkurrerande toppmodeller. Denna nya programvara “det skulle samla Googles tjänster som ingen annan tillverkare någonsin har gjort.”

Vad betyder sådana påståenden? Vi har redan sagt: allt och ingenting. Åtminstone så länge Mr Bradlow inte tänker på att förneka dem, eller bekräfta dem. Och även i det senare fallet återstår den svårfångade mjukvaran i arbete att ses konkret.

Rapporten avslutas sedan med att det blir telefonen presenteras på Google I/O och kommer att vara till försäljning från julimen vid det här laget tog vi nästan det här för givet.

Relaterade artiklar

Back to top button