Motorola verkar ha förstått hur modularitet går till: titta på Moto Z och dess första Mods! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola verkar ha förstått hur modularitet går till: titta på Moto Z och dess första Mods! (Foto)

Projekt Ara är så komplext att utvecklingen tar flera år längre än väntat. LG G5 har två moduler eller lite fler, och en inte speciellt inspirerad design. Motorola (Och Lenovo) verkar istället ha listat ut vilken väg man ska gå tillväga, åtminstone på pappret, för att skapa en modulär smartphone som dessutom är vacker och inte omöjlig: här Moto Z.

Efter att ha förklarat för oss bra eller dåligt hur Moto moduler Z, ordspråk Moto Mod (om du missade dem, läs den här artikeln), @evleaks Han visar dem också för oss i en första bild, tillsammans med tre renderingar av smartphonen i lika många färger (det är Droid-versionen, märkt Verizon, men designen är fortfarande han).

Den första modulen är tydligt tillägnad kameraoch baserat på vad som redan har rapporterats borde det ha optisk zoom och stor LED (detta syns tydligt), samt en avtryckare. Det är svårare att förstå vad de andra två är: vi pratade om moduler dedikerade till batteri (kanske är det den i mitten, som verkar tjock nog), till ljud och även till en pico projektor (kanske är det den sista) och en slitstarkt skydd med vidvinkellins för kameran.

I praktiken är de det omslag att lägga till på baksidan av den nya Moto Z, vilket i sig kommer att vara särskilt tunn: endast 5,2 för toppen av sortimentet, som vi kommer att kalla Moto Z Style, och 7 mm för mellanklassen Moto Z Play (rena vägledande namn, men bara för att du ska förstå att förra årets parallell kommer att upprepas med Moto X Style och X Play).

Kort sagt, det är mycket kött i elden och även om bilden är ganska komplett, för alla detaljer får vi vänta på beskedet nästa 9 juni, som närmar sig, men inte tillräckligt för att stilla vår nyfikenhet. Och du, är du lika fascinerad som vi av nya Moto Z?

Uppdatering: som senare bekräftats av @evleaksde tre modulerna är, från vänster till höger: pico projektor (gissade rätt!), JBL ljudmodul (fel) e kameramodul Hasselblad.

Relaterade artiklar

Back to top button