Motorola värmer upp sina motorer inför evenemanget den 17 maj: här är 5 små ledtrådar

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola värmer upp sina motorer inför evenemanget den 17 maj: här är 5 små ledtrådar

Motorola det kommer att hålla ett evenemang i Indien den 17 maj, förmodligen för att introducera de nya för världen Moto G (2016)som skulle kunna kallas Moto G4 Och Moto G4 Plus. Det kommer därför inte att förvåna dig att veta att Motorola India, via Twitter, redan har börjat publicera enstaka sådana under några dagar förhandstittallt under hashtaggen #Saknasför att ge oss några ledtrådar om smartphones som kommer.

Förvänta dig inte vem som vet vilka detaljer såklart: de är mestadels små sketcher där den olyckliga i tjänst klagar över någon aspekt av sin telefon, som han uppenbarligen inte längre behöver klaga på med nya Motorola. Ämnen som berörs gäller suddiga bilder (dvs bästa kameran), den integritet när du surfar (säkerhet i vid mening), större autonomistörre fart / stabilitet under spel och a autofokus mer effektiv.

LÄS ÄVEN: Här är en video med nya Moto G

Särskild tonvikt därför på den fotografiska sektorn, som i Moto G4 Plus kunde röra i 16 megapixlaroch hänvisningen till säkerhet kan vara en ledtråd till fingeravtrycksläsarealltid av samma modell.

Resten (autonomi och hastighet) är mer generiska löften, som vi hoppas kommer att gälla för alla nya Moto Gs, även om den möjliga närvaron av SoC MediaTek en viss förvirring i ämnet skulle kunna väcka det.

Bilden än så länge är fortfarande bara delvis, så vi väntar på mer konkreta ledtrådar, eller till och med den officiella lanseringen, innan vi drar i trådarna för den nya Moto G (2016).

Relaterade artiklar

Back to top button