Motorola tillkännager ett evenemang den 19 april: kommer Moto G6 och Moto E5?

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola tillkännager ett evenemang den 19 april: kommer Moto G6 och Moto E5?

Som utlovat av den nya presidenten Sergio Buniac förbereder Motorola sig för att presentera sina nya enheter under nästa officiellt evenemanginställd för 19 april 2018 i Sao Paulo i Brasilien. Även om det inte nämns i de inbjudningar som de brasilianska tidningarna fått, kommer detta med största sannolikhet att vara tillfället att se nya Moto G6 och Moto E5.

Båda familjerna har avslöjats i stor utsträckning under de senaste månaderna, så mycket att mysterierna kring deras design och igen Tekniska specifikationer är nu reducerade till benet. Både utbudet Moto G6 än Motorcykel E5 ska ha tre varianter vardera – standard-, Spela Och Plus -, med mindre skillnader i hårdvara eller estetik.

Det är inte säkert att dessa kommer att vara de enda huvudpersonerna i händelsen. Det amerikanska företaget kunde också reservera lite mer åt oss överraskning under presentationen, så markera datumet i din kalender och fortsätt att följa oss på dessa sidor för att upptäcka alla varumärkesnyheter Motorola anländer den 19 april.

Relaterade artiklar

Back to top button