Motorola svarar Samsung och Apple med reklam: uppgradera till Moto Z! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola svarar Samsung och Apple med reklam: uppgradera till Moto Z! (video)

Kommer du ihåg reklamfilmen från Samsung som släpptes i samband med marknadsföringen av den nya Apple iPhone X? Nåväl, Motorola har bestämt sig för det svar för rim till det koreanska företaget, skapa en ny video representerar ett slags fortsättning med ett slut som tydligt förändrar korten på bordet.

Om huvudpersonen i den första videon av Samsung gick från en iPhone till en galax, rekommenderar det amerikanska företaget i denna nya reklamfilm en ytterligare uppgraderasom visar funktionerna hos Moto Z-serien och formulär tillämpas på baksidan av dina smartphones.

Kort sagt, teknikföretagen skickar dem verkligen inte att säga. Frågan och svaret på ljudet av reklamfilmer är definitivt en bra metod för dra till sig uppmärksamhet och släppa loss fansens inblandning, så det är troligt att ärendet ännu inte är avslutat här. Bör vi förvänta oss ett motsvar från Apple vid det här laget?

Väntar på att ta reda på det, se nedan film anklagad, medan originalet som nämns i början är synligt på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button