Motorola RAZR vs Samsung Galaxy S II

Telefino.net-kollegorna har skapat en video-jämförelse bland de nu kända Galaxy S II och den stigande stjärnan RAZR: kommer Motorola att kunna ta bort den “bästa Android-smarttelefonen” från tronen?

Ur synvinkel material RAZR är ett steg framåt, även tack vare den särskilt motståndskraftiga strukturen, men det betyder inte det design och ergonomi är lika överlägsna, och om estetik också kan vara ett subjektivt faktum, verkar greppet hos GS2 objektivt sett vara överlägset dess rival.

DE processorer även om olika (TI OMAP 4460 på RAZR, Exynos på Galaxy S II) är väsentligen likvärdig, så att webbsidorna kommer att öppna väsentligt samtidigt och även om vi flyttar mellan en funktion och en annan kommer vi inte att märka några anmärkningsvärda skillnader; dock fluiditet av Samsung-modellen är överlägsen tack vare den utmärkta grafikaccelerationen, som känns från enkel nypa-till-zoom till rullning i allmänhet på webben och på telefonen.

Från jämförelsen mellan visa Istället kommer RAZR ut som vinnare, både för den högre upplösningen (940 x 540 mot 800 x 480) och för en mer trogen återgivning av vita.

Och det är återigen Motorola-modellen som också vinner på den delen telefonmed kristallklara samtal som från fasta telefoner och bättre signalmottagning under dåliga täckningsförhållanden.

Delar omvända istället på fotografiska sektorndär foto-/videokameran på Galaxy S II råder över rivalens.

Som du kan se är spelet därför väldigt öppet, och i många fall är det en fråga om att särskilja vad var och en av oss värderar som prioritet framför resten. Naturligtvis finns det också en faktor att ta hänsyn till pris: Även om Motorola bara kommer att vara tillgänglig ett tag till full kostnad, har Samsung funnits på hyllorna i månader nu, och kan ofta hittas på erbjudande även för 399 € (t.ex. på Groupon / Groupalia).

Efter chatten lämnar vi dig med videojämförelsen, följt av ett kort galleri av de två modellerna sida vid sida: vilken föredrar du?

Relaterade artiklar

Back to top button