Motorola Pro, Droid Pro kommer till Europa (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Pro, Droid Pro kommer till Europa (uppdaterad)

Motorola firar invigningen av MWC 2011 genom att tillkännage för pressen den kommande lanseringen i Europa av Motorola Droid Pro, omdöpt för tillfället (med mycket fantasi) Motorola Pro.

Det är en candibary med fullt qwerty-tangentbord och 3,1 tums skärm med HVGA-upplösning. Definitivt ett val inte för alla men säkert väldigt intressant och det fascinerade oss mycket. Andra funktioner inkluderar Android 2.2, en 1GHz-processor och fullt stöd för företagsstandarder som VPN eller till och med bara kontorsdokument.

Uppdaterad med pressmeddelande:

BARCELONA – Mobile World Congress 2011 – 14 februari 2011 – Motorola Mobility Holdings, Inc. (NYSE: MMI) meddelade idag att Motorola PRO, den Android™-drivna smarttelefonen optimerad för företagsanvändning, kommer att komma till Europa. Motorola PRO, som levererar hastigheten, bekvämligheten, säkerheten och produktivitetsverktygen som både konsumenter och företag kräver, visas upp på Motorolas monter på MWC: Hall 8, monter nr 8A51.

“Konsumenter behöver framför allt valmöjligheter för att möta behoven av arbete och lek och Motorola PRO stärker Motorola Mobilitys position som den ledande leverantören av Android-enheter.

Vi använder inte en helhetssyn, säger Andrew Morley, vice vd för marknadsföring, internationella marknader, Motorola Mobility. “Dessutom har anställda och IT-avdelningar gjort det klart att de vill ha andra alternativ och lösningar och Motorola PRO möter detta behov.”

Motorola PRO-smarttelefonen som drivs av Android 2.2 har en 1 GHz-processor med 2 GB internminne och utbyggbart externt minne med SD-kort upp till ytterligare 32 GB, samt 3G mobil hotspot-stöd för upp till fem andra Wi-Fi-aktiverade enheter / bärbara datorer och ett QWERTY-tangentbord designat för snabbhet och bekvämlighet. Affärssmarttelefonen inkluderar även QuickOffice förinstallerat och e-poststöd (Corporate Sync, Gmail™, POP3/IMAP inbäddad, Push Email, Yahoo Mail).

Andra funktioner i Motorola PRO

  • Adobe® Blixt® Player 10.1-stöd på en full multi-touch 3,1-tums (7,87 cm) briljant skärm samt möjligheten att fånga och dela innehåll med enhetens 5-megapixelkamera med autofokus och dubbel LED-blixt
  • Motorola säkerhetstillägg som AuthenTec IPSec flerhövdad VPN-integration, fjärrrensning av enhet och SD-kort, och komplext lösenordsstöd samt enhets- och SD-kortkryptering

Tillbehör

Kompletterande paketet är Motorola PRO bordsdocka (säljs separat), som ger en bekväm laddningsstation på ditt skrivbord eller köksbänk och ger tillgång till ytterligare handenhetsfunktioner medan den är dockad, inklusive en klocka (med larm), en lokal väderavläsning, och möjligheten att spela musik eller ett bildspel.

Besök YouTube för att lära dig mer om Motorola PROTM.

Relaterade artiklar

Back to top button