Motorola patenterade en hopfällbar smartphone i ZTE Axon M-stil (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola patenterade en hopfällbar smartphone i ZTE Axon M-stil (bild)

Det nya namnet förknippat med världen av hopfällbara smartphones det kan vara Motorolas. Företaget, som ägs av Lenovo, har registrerat ett nytt patent hos WIPOsom visar en enhet med dubbla skärmar med former som mycket liknar dem hos ZTE Axon M.

I verkligheten är historien mer komplicerad än man kan tro. I själva verket hade det första patentet för denna enhet till och med presenterats för september 2016men bara det sista mars den har definitivt godkänts. Det betyder att arbetet har pågått i över ett år och nu, absolut inte en kort tid i teknikens värld.

När det gäller enheten visar bilderna en mycket speciell design: smartphonen är utrustad med en enda skärm dubbel storlek, med en central flexibel del. Tack vare denna speciella funktion är det möjligt att vika panelen, vilket minskar storleken på enheten till en traditionell smartphone.

Dessutom skulle denna modell också presentera ett dedikerat lock, som också kan användas för trådlös laddning eller för att sätta smartphonen i vissa platsertill exempel den “gardin”.

Vi vet inte om Motorola redan har förutsett detta massproduktion av denna enhet. För närvarande finns det inga nyheter om detta, men det är inte uteslutet att några av funktionerna som finns här kan användas för andra smartphones i Moto-linjen, kanske kommer under de kommande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button