Motorola One Power kommer som en överraskning: notch, chin, dual-cam, Android One men utan “Moto”-logotypen?

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola One Power kommer som en överraskning: notch, chin, dual-cam, Android One men utan “Moto”-logotypen?

En ny Motorola-märkt smartphone har precis dykt upp i en aldrig tidigare skådad rendering, men den pratar redan mycket om sig själv. Anledningen? Den har hackhar hakahar en dubbelkamerahar Android One och framför allt heter det inte Moto. Hans namn är verkligen Motorola One Poweroch här är vad vi vet om honom hittills.

Först och främst påverkar det den övergripande designen. Skalet verkar vara helt gjord av metall och har en på baksidan dubbelkamera i iPhone X-stil, Android One-logotypen och fingeravtrycksläsaren, precis under husets bevingade logotyp. De mest intressanta nyheterna finns dock på framsidan: linjerna i kantlös display inte bara förbättra hack på toppen, men markera också haka lägre, på vilken Motorola-märket är placerat i all sin förlängning.

Frågan om namnet ska inte underskattas, eftersom denna nya One Power kan vara den första som inte tillhör serien Moto från Lenovo.

I det här fallet indikerar renderingen i själva verket bara Motorola-märket, så det är möjligt att ägarföretaget vill återuppliva det här historiska märkets glans genom att återföra det som bevis.

Som nämnts bör operativsystemet som används vara Android One, version inte anpassad av tillverkaren som redan hade använts även för den gamla Moto X4. Av denna anledning kan man tro att denna One Power är en reviderad och korrigerad version av den redan sedda Moto X5, men skillnaderna mellan de två enheterna är väl markerade.

För närvarande finns det ingen information omhårdvara internt eller på pris prislista, men det är troligt att denna modell officiellt kan komma till försäljning i USA och i andra delar av världen, kanske till och med i Europa.

Det saknas också indikationer på ett eventuellt datum för officiell presentation: vi kommer knappast att ha mer information nästa 6 juni, dagen för lanseringen av nya Moto Z3 Play, även om i dessa fall det sista ordet aldrig är sagt.

Relaterade artiklar

Back to top button