Motorola One Power, här är den på de första riktiga bilderna: vilket hack! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola One Power, här är den på de första riktiga bilderna: vilket hack! (Foto)

Spåren av den påstådda Motorola One Power hade tappats en aning, men efter nästan två månaders tystnad spirade den här igen överraskande bland de täta banorna, i vad som verkar vara första riktiga bilderna av denna nya modell.

Den nya motorola-märkta low-end-smarttelefonen, troligen utrustad med systemet Android Onepresenteras i några bilder som visar mycket av framsidan, dominerad av den breda hack på displayen, men de visar oss inte om den nedre delen verkligen också finns haka tillkännagavs av de första ryktena.

På baksidan finns dock dubbelkamera vertikalt med blixten i mitten fingeravtrycksläsare med Motorola-logotypen och Android One-certifieringen nedan. På höger sida hittar du alla fysiska knapparmedan till vänster syns vagn för SIM-kort.

Också anmärkningsvärt är presentationen av dörren USB typ-C på den nedre kanten, där det också finns de galler som med största sannolikhet kommer att vara avsedda för högtalare huvud och mikrofon.

För närvarande kan vi inte garantera detpålitlighet av dessa foton, som också kan hänvisa till en förproduktionsmodell eller helt enkelt till en annan enhet. där likhet med den första renderingen som sågs för några veckor sedan är den fortfarande mycket hög, så detta kan vara den definitiva aspekten av Motorolas nya One Power.

Relaterade artiklar

Back to top button