Motorola Nexus 6 / X Shamu i en första modell: en 5,92 tum QHD Moto X 2014

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Nexus 6 / X Shamu i en första modell: en 5,92 tum QHD Moto X 2014

Motorola Nexus 6 eller Nexus X (eller vad det nu kommer att heta) visas i en första påstådd mock-up som skulle baseras på den faktiska enheten. Smarttelefonen ser ut som en förstorad version av nya Moto X, både i profil och bak och fram.

Smarttelefonen skulle verkligen vara utrustad med en sådan 5,92 tum skärm med QHD-upplösning (2 560 x .1440 pixlar), drivs av ett 3 200 mAh batteri (stort, men inte särskilt stort, om man till exempel tror att Ascend Mate 7 är utrustad med ett 4 100 mAh batteri).

LÄS ÄVEN: Motorola Nexus 6, Nexus X eller falsk Nexus? (Foto)

Processorn bör vara Snapdragon 805 med 3 GB RAM Och 32 GB internminnemedan kamerafacket verkar ha lånats från Moto X: 13 megapixel bakre sensor med 4K-videoinspelning och 2 megapixel främre kamera.

Rent estetiskt kommer logotypen att finnas med, enligt tradition Nexus någonstans på baksidan, men vi vet inte vad som kommer att hända med urtaget där vi förväntar oss att hitta Motorolas M, och vissa tror fortfarande att den kan hysa en fingeravtrycksläsare.

Bortsett från estetiska släktskap är det fortfarande inte legitimt att förvänta sig Motorolas mjukvaruanpassningar som finns på Moto X, med tanke på att det fortfarande är en Nexus-enhet, men detta utesluter inte något liknande från Google.

Enligt vad vi vet överväger Google fortfarande olika storlekar för nästa Nexus, så den nyss beskrivna kan lätt vara en icke-definitiv prototyp, även om vi inte tror att två distinkta modeller kan komma ut, men den borde i alla fall inte komma före november, uppenbarligen med Android Lmen troligen efter Nexus 9.

Med tanke på hur anpassningsbar den nya Moto X är, om med tanke på tillkomsten av denna Nexus att Google förberedde någon form av egen coverbutik?

Relaterade artiklar

Back to top button