Motorola Nexus 6 tillsammans med Galaxy Note 4 i en första jämförelse (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Nexus 6 tillsammans med Galaxy Note 4 i en första jämförelse (video)

Nexus 6 vs. Galaxy Note 4 är ett av de mantran som du förmodligen kommer att höra upprepas ofta under de kommande veckorna: de är i själva verket två phablets mycket lika ur teknisk synvinkel (vi inbjuder dig att använda våra kort för att inse hur deras tekniska egenskaper är nästan identiska) . Skillnaden som mest fångar ögat, paradoxalt nog, är storlek: 159,3 x 83 x 10,1 (vid den tjockaste punkten) mm för Nexus 6, 153,5 x 78,6 x 8,5 mm för Note 4; allt netto med en diagonal större än 0,3 tum på Motorola-smarttelefonen.

LÄS ÄVEN: Redaktionell: Nexus 6

Kort sagt, Nexus 6 är synbart större till och med än Note 4, med ungefär en halv centimeter mer både i bredd och höjd, och på sidan syns de. Jämförelsen fokuserar därför främst på den estetiska nivån, också för att prata om funktionalitet och prestanda skulle det ta mycket mer än till och med 2 minuters video som du hittar nedan, där talaren inte balanserar till förmån för någon av de två (obs. även att Nexus 6-skärmen felaktigt kallas LCD, när det istället är en AMOLED).

Å andra sidan är det fortfarande videon gjord av en välkänd elektronisk kedja, som inte bryr sig om vilken av de två du köper, så länge du köper dem. Hur som helst, berätta vilken du föredrar i kommentarerna, även om vi säkert kommer att ha möjlighet att prata om det igen i vår framtid.

Vi tackar Andrea för anmälan.

Relaterade artiklar

Back to top button