Motorola Nexus 6 i ett annat misstänkt riktmärke: 5,2 “QHD-skärm och Snapdragon 805

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Nexus 6 i ett annat misstänkt riktmärke: 5,2 “QHD-skärm och Snapdragon 805

Härifrån till presentationen eller den officiella lanseringen på marknaden av den nya generationens Nexus(s) kommer vi att bli mer och mer nedsänkta av rykte, riktmärke sant eller falskt, framställa och så vidare.

Idag är turen till ett nytt riktmärke, denna gång dök upp AnTuTuvilket motsäger vad som avslöjades igår av den som dök upp på GFXBench istället.

LÄS ÄVEN: Motorola Nexus 6 i riktmärken: kanske Full HD-skärm och Snapdragon 801

Bilden som visas här talar för sig själv: det skulle vara en enhet utrustad med 5,2″ skärm (det skulle därför inte vara en 6-tums phablet) QHDmed en upplösning därför lika med 1440×2560 pixlarQualcomm SoC Snapdragon 805 fyrkärnig 2,6 GHz med Adreno 420 GPU, det oundvikliga 3 GB RAM och 13 megapixel kamera. Närvaron ombord på Android L. Inget omnämnande av den möjliga tillverkaren av enheten.

Det går inte att etablera godheten av detta riktmärkedå med tanke på att det går emot alla rykten som hittills läckt om den nya, svårfångade, Motorolas Nexus 6 Shamu.

Om istället dessa egenskaper faktiskt bekräftades, vad skulle du tycka om den här enheten?

Relaterade artiklar

Back to top button