Motorola Nexus 6 i en påstådd officiell rendering som “bekräftar” Android 5.0

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Nexus 6 i en påstådd officiell rendering som “bekräftar” Android 5.0

Efter att olika bilder av Nexus 6 läckt ut under de senaste veckorna har vi nu möjlighet att observera nästa Googlephone i en komplett rendering av fronten, renderad med en stark “officiell” smak, speciellt eftersom källan är hans majestät till läckorna (pensionerad ) : @evleaks.

LÄS ÄVEN: Nexus 6 presenterades den 15 oktober för mindre än 570 €

Designen är verkligen den nya Moto X (du kan titta på vår recension för att inse det), inklusive räffladen på strömknappen och dubbeln främre högtalare som verkar praktiskt taget lika stora som Moto X, även om de är monterade på en 6 tum (kom ihåg att i verkligheten på Moto X är bara den nedre en högtalare, även om de på 2014 Moto G är båda: vi hoppas att Nexus 6 vill se ut som den senare). De profilsnarare än metallgrått, ser det blåaktigt ut, men det kan mycket väl vara en renderingseffekt som inte stämmer överens med sanningen.

Bakgrunden och tiden “bekräftar” också närvaron av Android 5.0, med tanke på att bilden starkt minns en 5:a och att klockan är exakt 5:00. Det måste sägas att förr var standardbakgrunden associerad med telefonnumret (se Nexus 5 och Nexus 7) istället för Android-versionens, men det finns nu väldigt få tvivel om karaktären på årets Nexus 6 .

Nya ikoner i statusfältetoch nya systemikoner, inklusive den för Play Butik, Play Music, Movies and Maps (som kan ses), och dessutom den för en mystisk meddelandeapp, längst ner till vänster bredvid uppringaren.

Vi ses då (kanske) imorgon kväll, för alla detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button