Motorola Nexus 6 går igenom Geekbench och sätter definitivt sina spår (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Nexus 6 går igenom Geekbench och sätter definitivt sina spår (foto)

En viss Motorola Shamuäven känd som Nexus 6, har granskats av Geekbench, vilket har lämnat praktiskt taget alla andra konkurrenter i dess kölvatten.

Riktmärket rapporterar inte en fullständig bild av de tekniska egenskaperna, vilket endast bekräftar användningen av SoC Qualcomm Snapdragon 805 med 3 GB RAMmen i princip antar vi nu (nästan) att skärmen är 5,9” QHD, den bakre kameran på 13 megapixlar och 3 200 mAh-batteriet.

LÄS ÄVEN: Motorola Nexus 6: bekräftelse av namn och funktioner

Resultat: i multi-core benchmarks Nexus 6 slår konkurrenterna alla med en poäng på 3 199, följt av Note 3 med 2 998 och iPhone 6 med 2 927.

Som alltid säger riktmärkena inte allt, men vi är glada att även om det verkligen inte är den första Snapdragon 805 på marknaden lyckas Shamu leva upp till sitt namn genom att inte låta någon sätta fötterna på hans huvud. Vi hoppas bara att smarttelefonen vet hur man gör detsamma även i andra sektorer, men vi kommer definitivt inte att veta detta innan vi har granskat det.

Så håll tummarna för oss för en kommande presentation, och under tiden kolla in riktmärkena nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button