Motorola Moto Z³ Play officiell: större skärm, dubbla kameror och fingeravtrycksläsare på sidan (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Moto Z³ Play officiell: större skärm, dubbla kameror och fingeravtrycksläsare på sidan (foton och videor)

Gör varje dag speciell med nya moto z3 spela

Det finns många premium smartphones på marknaden idag men många människor kämpar för att hitta en som har alla funktioner de vill ha, till ett överkomligt pris. Vi har antagit utmaningen med motion z3 spela. Den nya smarttelefonen fortsätter moto z-familjens tradition genom att lägga till en kant-till-kant-skärm, dubbelkamera AI med djupsensor och smartare “contextual computing” till Motorolas sofistikerade design. Det är en förstklassig mobilupplevelse tillgänglig för alla, med de funktioner som betyder mest och möjligheten att gå över alla förväntningar tack vare moto-moddar – de innovativa och unika tillbehören som förvandlar, eller modifierar (moddar), moto-familjens smartphones. z.

Lev fler upplevelser med moto mods

Din mobila upplevelse är inte begränsad till din enhet. Det är därför moto zei moto mods1 gå utöver gränserna för vanliga smartphones genom att erbjuda innovativa funktioner med ett klick. Vår modulära teknik förvandlar motion z3 och låter dig leva varje passion du har. Skriv ut Polaroid®-foton direkt från din smartphone på några sekunder, projicera på en 70-tums skärm var du än är, lita på en assistent för musik, nyheter, frågor eller mer. Moto z-familjen låter dig göra saker som ingen annan smartphone kan erbjuda. Tack vare vårt arbete är alla moto mods kompatibla med den nya moto z3 spela.

Designad för dig, med kant-till-kant-display: Vi gjorde rörelsen z3 lektänkande till dig. Den är helt gjord av Corning Gorilla Glass och aluminium i 6000-serien. Se mer – och scrolla mindre – med + 13 % mer visningsyta och med fler pixlar än den senaste generationen. Den 6-tums Super AMOLED Full HD-skärmen och bildförhållandet 18:9 erbjuder en kant-till-kant-vy för att njuta av dina favoritvideor och blogg till fullo. Och eftersom vi vet att det är viktigt att få ut det mesta av en skärm har vi flyttat sidled fingeravtryckssensorn och höll i nyckeln En knapps navbaserat på enkla intuitiva gester.

En smart fotoupplevelse: Ta lysande, tydliga bilder även på molniga dagar eller inomhus med 12 MP och 5 MP dubbla kameror, en första för moto z-spel. Öka din kreativitet tack vare kamerornas nya funktioner med artificiell intelligens och djupsensor och Cinemagraph-läget. Med Google Lens-integration3™, moto z smarta kamera3 lek fokuserar på att visa fler saker än de som ögat uppfattar, vilket ger möjlighet att söka efter föremål, kopiera och översätta texter4 och visa mer information om intressanta platser. Cinemagraph-läget ger en rolig och kreativ touch till dina bilder genom att fästa en video till en exakt punkt och hålla en del av bilden animerad, för en unik kombination av video och foton. Och för att få den perfekta selfien behöver du bara välja porträttläge, moto z:s 8 MP främre kamera3 leken tar hand om resten.

Föreställningen du letade efter: moto z3 play är perfekt för alla typer av dagar med en 30 % snabbare Snapdragon 636-processor och ett batteri som garanterar upp till 40 timmars batteritid2 när du ansluter ett Moto Power Pack. Chatta med Alexa5? Motion z3 play försäkrar dig en felfri röstassistent – även i stand-by – med fyra mikrofoner som känner igen naturligt språk vid låg effekt. Dessutom optimerar enheten röstkommandoinmatning för större noggrannhet och tillförlitlighet för röststyrning.

Moto-upplevelser: moto z3 play erbjuder alla Moto-upplevelser du föredrar inklusive Moto Display6 och Moto Actions. Du kan förenkla vardagliga interaktioner och använda enkla gester för att göra smartphoneanvändningen ännu mer intuitiv. Innan du går och lägger dig justerar nattvyn automatiskt skärmen till varmare toner för att hjälpa dig vila. Vill du ta ett foto? Vrid handleden för att aktivera kameran. Behöver du extra ljus? Skaka telefonen två gånger för att tända ficklampan. Ta en skärmdump med snabbskärmsfunktionen genom att placera tre fingrar på skärmen.

Designad för dig: anpassa din smartphone efter dina passioner och intressen tack vare kombinationen av moto z3 play + moto mods. Om du letar efter mer kraft eller nöje är buntarna perfekta för dig.

Tillgänglighet och priser

Den nya moto z3 play kommer att finnas tillgängligt i Italien från och med juli som moto z3 spela Power Edition, tillsammans med Moto Power Pack.

Relaterade artiklar

Back to top button