Motorola Moto X (2016) kan ha Snapdragon 820 och 4 GB RAM

Note: We hope you enjoy reading this article: Motorola Moto X (2016) kan ha Snapdragon 820 och 4 GB RAM

En enhet Motorola (möjligt kodnamn Sheridan) med modellnummer XT1650 hittades i GeekBench-databasen, och för tillfället tyder allt på att det kan vara den nya Moto X, som kommer inom de närmaste månaderna (kanske i juni).

De egenskaper som visas ser användningen av den nu mycket utbredda (åtminstone bland toppen av sortimentet) Qualcomm Snapdragon 820tillsammans med 4 GB RAM och med Android 6.0.1 Marshmallow förinstallerad. Åtminstone på flaggskeppsmodellen kort och gott, kommer Lenovo inte att sätta ett MediaTek-chip.

Värdena som uppnås på GeekBench är genomsnittliga för denna typ av egenskaper: 2 309 poäng i singelkärna Och 5 344 i multi-core; kort sagt, inget särskilt att rapportera jämfört med konkurrenterna på samma nivå.

LÄS ÄVEN: Motorola Affinity upptäckt, eller möjlig Moto E (2016)

Andra funktioner, design och mjukvarufunktioner återstår att se; kort sagt, denna Moto X (2016) återstår fortfarande att upptäcka, för att förstå om Motorola under Lenovo-kursen kommer att “stimulera” som den från Google-eran, och vi tror att detta är en fråga som många ställer sig: inklusive dig?

Relaterade artiklar

Back to top button